Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Video sam da je roba sa greskom
Ee jbg sad kupim novu stvar pa aj rasklapaj da dolijem ulje...
Evo Luka zadovoljan Lavorom, a on sigurno koristi vise od mene, uvek neke traktore popravlja i mora ih prati.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Pa zato je ta nova stvar cenovno kao polovna zvučnog imena.

Zavisiš od toga u kojoj smeni je sklapan i kako je kinez bio raspoložen.

Ako hoćeš da traje i duže od garancije,onda moraš ulje da menjaš,jer nakon garancije popravka je nemoguća jer nema delova.

Ako hoćeš da traje i duže od garancije,onda moraš ulje da menjaš,jer nakon garancije popravka je nemoguća jer nema delova.
Koja to zvucna imena preporucujete? Sta gledate kad npr nadjete neki takav polovan, sta proveravate?

Ја имам спрингера 130 бара и док је исправан гули као луд али, јбг јако кратко трају 3 сам их променио у гаранцији. И више нису хтели да ми уважавају гаранцију,а таман сам хтео опет да им га рекламирам. Једноставно пошаљем га у сервис они пошаљу други нов кажу немају сервисере ко да их поправља. И овај сада што имам стално јебава никако да постигне притисак треба да га њакам док не ухвати и онда нема гашења док све не оперем. Иначе алу главе и стварно озбиљан мотор али нешто са неким вентилом јебава, а не можемо да га сконтамо због чега.

Koja to zvucna imena preporucujete? Sta gledate kad npr nadjete neki takav polovan, sta proveravate?
Sve je to odavno ispričana priča pored Krachera nema šta dalje diskutovati o zvučnim imenima,a i kad ispusti dušu ima delova.

Teško je proveriti sem da vidiš dal rad,a dokle će da radi to niko ne zna.

Najbitnije je zameniti ulje nakon prvih sati rada,ali Kinezi nisu ostavili tu mogućnost.Jer kod razradjivanja se stvara brdo opiljaka.A i Kinezi opet kao Kinezi ploče uglavnom prave ekstremno tanke pa i nije za očekivati da traje dugo.

Ovo me podsjetilo na davna vremena kada se kupcu na novom stojadinu nije moglo spustiti staklo na desnim vratima.
Otvorili tapacirung i unutra pronašli cedulju: "Kakva meni plata, takva tebi vrata".

Kolege jedno brzo pitanje za poznavaoce.
Karcher hds 655.
  • Monofazni motor 3.2 kW
  • Pritisak 120 bar-a
  • Protok vode 11.8 l/min
  • Mesingana glava + klipovi sa keramickim hilznama.
  • Topla voda do 150 stepeni.
  • Polovna, kazu servisirana sa novom puskom, novim crevom i novom original diznom.
  • 900e.
  • Dal je to ok cena?
  • Dal neko ima takav model, dal dobro pere?

Ja imam karcher neki stari monofazni od 2,8kw,hladno pranje i nisam mogao svuda da ga uključujem tj da ga pojačam do njegovih maksimalnih 150 bar. Do 100 bar je radio posle toga počne da prekida zbog struje. Sa 3,2 kw ces imati jos vise problema na jednoj fazi. Ja bih gledao trofazni ako imas trofaznu struju.

Ja iz ličnog iskustva mogu da preporučim Karcher 720.
Monofazni 3Kw, 150bar, 10L/min.
Stariji model mašine, ali vrlo kvalitetna izrada motora i pumpe i radi jako dobro.
Za iznos novca ako se potrefi dobar primerak nema bolje.
Bukvalno na najjačem gotovo da skida malo lošiju farbu što naravno i nije baš dobro.
Nisam imao problema sa startovanjem gde god da je korišćen.
Ima bajpas ventil, tako da motor kreće samo jednom kad se upali.

Ima jedan čini mi se sasvim lep primerak u ponudi:
https://www.kupujemprodajem.com/ind...cher-720/oglas/120709488?filter_id=1658789131

@Spajki bas ta trofazna struja mi i pravi problem, nemam je tamo gde mi treba a ceka se bar godinu na priključak trofazne a moram da resim to pranje delova jer vise ne mogu da se patim.

Kolege jedno brzo pitanje za poznavaoce.
Karcher hds 655.
  • Monofazni motor 3.2 kW
  • Pritisak 120 bar-a
  • Protok vode 11.8 l/min
  • Mesingana glava + klipovi sa keramickim hilznama.
  • Topla voda do 150 stepeni.
  • Polovna, kazu servisirana sa novom puskom, novim crevom i novom original diznom.
  • 900e.
  • Dal je to ok cena?
  • Dal neko ima takav model, dal dobro pere?
Ne, uzmi polovan, 150bar i 15l /min, ja uzeo karcher mislim da je oznaka 690, 380e, jede malu decu u odnosu na ove nove za 20k, uzeo ja nov lavor i prodao ga, nisam bio zadovoljan.....

A motorni peraci ?,nzm jel smo pricali o tome ,ili je neko spomenuo vec ...ne pratim ovu temu.

Ti motorni skupi kao da sami peru.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Зашто ти питаш за моторне? Јеси ли ти оно лане пазарио један моторни?

@deks
Kako skupi,on gore u postu spominje 900 eur perac,znaci cena nije limitirajuci faktor :D.A inace motorni su tu u rangu bilo polovni ili novi 250-600 eur mislim ,a daju mnogo veci pritisak od elektricnih slicnih cena,bar koliko sam ja gledao po netu....sad nemojte me drzati za rec,mozda gresim.
@Зорге Jesam,ili pre 2 godine,nzm ni ja ...pitam jer ako covek se pati sa strujom,mislim da je motorni dobra opcija ,kod monofaznih nema te snage ako ce nesto jace.E ako ce nesto za sitne poslove onda vec je dobio dobre preporuke,neki jeftiniji elektricni kineski ce raditi sasvim ok posao.
Na polovne motorne treba naravno naleteti u oglasima,ali ih ima,na KP sam naleteo na 3 komada pre oko mesec dana,nzm jel ih jos ima ,i mislim da nisu bili kineski ,pritisci standardno za motorne oko 180-200 radnih bari.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh