Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Sve su to isti kinezi samo neko ima veću franšizu pa daje bolju cenu.

Kod tih perača je najveći problem pumpa,tj kvalitet delova u istoj.Uglavnom stradaju ploče koje prave od tankih materijala.A i guraju priču o life time ulju u pumpi pa joj i to skraćuje vek.

Gde popravljate karcher perace, ili servisirate? Mislim na Vojvodinu gde ima dobar majstor?

Sin mu je voditelj ;) ima ga na kp. Ukucaš karcher i označiš B.Palanka. Meni je popravljao moj 620. Ima uvek i polovnih kvalitetnih profi mašina na prodaju.

Danas sam prao jedan motor iz traktora mislim i verujem da nikad nije opran, znači rebra na kompresoru se nisu videla
Imam mali LAVOR perač
Prvo sam oprao koliko je moglo
Kad se osušilo nabacim ARF za kuhinjsku upotrebu pa sačekam 5_10min i opet pranje i super je odradilo, bolje od AKRA!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Danas sam prao jedan motor iz traktora mislim i verujem da nikad nije opran, znači rebra na kompresoru se nisu videla
Imam mali LAVOR perač
Prvo sam oprao koliko je moglo
Kad se osušilo nabacim ARF za kuhinjsku upotrebu pa sačekam 5_10min i opet pranje i super je odradilo, bolje od AKRA!!!!!

Lepo ja reko jednom prilikom, da je "rernoper" di beste...

Danas uzmem neki dr. active za pranje motora jer nije bilo dimera ( u onoj sprici od 500ml), triput isprskam traktor i ni da pipne!! Kasnije nadjem da ima pakovanje od litar koje valjda nije razrijedjeno, ali cekacu dok ne stigne dimer..

Jel neko ima iskustva sa kerchrrom sa ELEKTRIČNIM grejačem
Znači nema dizel već elektro grejač!!

Имали лавор и вилиџер у фирми. Док је било ново све ок, после неких годину дана скоро сваки месец на сервис. Ако за кућу биће довољна али није за дери пери. Има одређено колико дуго временски може да ради. И онда пауза.

Имам неки њихов "Предатор", и немам са чиме да га поредим осим са неким старим кућним кога сам имао. Мени ради посао јер има три јачине/брзине и перем њиме баш свашта, а не само ме'анизацију. Има Лука неки жути, још мањи од мог зеленог, па можда он има шта да ти каже да ли му ради посао и за шта му ваља, а за шта не.

Nazad
Vrh