Sapatnik
Član
Може и прашак за прање веша само треба жуљати са четком.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dimer u jakoj koncentraciji i jaka masina za pranje. Po mogucstvu sa vrucom vodom. Racunaj da neces moci sve da skines odjednom.Imam sad neki 540 nije opran od 1976g
Razmišljam čine to oprati osim masne sode???
Na kompresoru se ne vide rebra
Ali ozbiljno nikad opran 46g
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sorry ne znam čirilicuАко редовно одржаваш и више него довољно...те играчке раде посао.
И мени се сори још вишеSorry ne znam čirilicu
Luka, zicanu cetku na brusilicu i opletiImam sad neki 540 nije opran od 1976g
Razmišljam čine to oprati osim masne sode???
Na kompresoru se ne vide rebra
Ali ozbiljno nikad opran 46g
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Prijavila sam te adminima pa sa njima tako razgovarajEl sapunjas macora
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Mozda je glupo pitanje ali stvarno neznam a zanima me moze li motorni perac pod pritiskom da radi ako vodu dobije iz onih kocki ili mora bas da bude voda pod pritiskom iz vodovoda?Nema potrebe za nikakvom cetkom,svaki perac sa bar 170 bari ce oprati to ,cak i hladnom vodom.Vidim sad po oglasima ima novi Villager motorni sa radnim pritiskom 186 ili 196 bar,koliko ima i moj perac ,mislim da je oko 60k dinara,to kupis i ne mislis hoce li nesto moci oprati,skida i farbu ako ne pazis i ostecuje creva,ja sam hidraulicno crevo zasekao na jednoj masini sa mlazom vode....jeste spoljni deo samo do kosuljice metalne,ali opet...
Te igracke od 130-150 bari to nije za poljoprivredu,to je za lickanje auta ako ga golub posere,nista vise.
Барбула је форумски "enfant terrible" - ми смо се навикли на њега.Prijavila sam te adminima pa sa njima tako razgovaraj