Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ti preporučujem još malo da dodaš i da uzmenš Anovi R.Nemam potrebu za nekim velikim i jakim. Sta znam budzet bi mi bio nekih 300-400e kad kupim da budem miran dugi niz godina. Perem traktore i masine par puta godisnje...
Pritisak i potrosnju vode podesavam na tockicu, od min do max, uvek ga drzim na maximu pritisku, tako mi je prodavac rekao i da tako moze da radi bez problema, kad je leto ne duze od pola sata a zimi koliko hocu.Za masine neki perac koji ima barem 160 bara radnog,stalnog pritiska,sve ispod je vise za automobile nego da skida blato i masnocu sa masina.
@banePA Taj karcher ima radni pritisak 130 bara,a maksimalni je 190,zato uvek govorim da ljudi gledaju iskljucivo radni/stalni pritisak,ne neki maksimalni koji je manje vise beskoristan,jer ne moze pod njim raditi masina duze vremena.
Inace mislim da nema potrebe za velikim protokom,tj potrosnjom vode na sat,ja npr na jednoj cesmi u dvoristu nemam dovoljan protok za moj perac ,cuje se po pumpi da ne dobija dovoljan dotok vode.Dok na drugoj cesmi gde je 3/4 sve,tu je sve kako treba,crevo takodje do peraca 3/4 mora.Hocu reci da je to mana,po meni,tj losa strana,ako perac trazi puno vode po satu,treba mi za pranje masina ne za navodnjavanje .
To su sve maksimalni pritisci,radni pritisak od 200 bara je rezervisan za profesionalne persče koji koštaju poprilično.Ima u naselju perionica čovek kupio nov Villager sastavio 7 meseci od tad non stop ga reklamira.A vodi se kao profi perač.Doduše nije se gasio.Meni se ovi novi hobi karcher peraci ne svidjaju, ne odaju mi utisak da je neka zajebana masina u pitanju. Meni je na piku 720mx, polu profi masina. Radni pritisak 140 bar a cena se krece oko 150 evrica. I monofazni je sto mi je bitno, imam trofarnu struju ali je nemam svagdje kao sto imam monofaznu. Ali cekam kad ce da odapne moj 570 pa da kupim ovaj, ali ne da se jebo mamu svapsku.
@SeljakizGrada Imas villager-ov motorni perac od 200 bara za 500-600e. Sad da li je pravih tih 200 bara nem pojma
Daleko su mi,a i nmg svaku masinu terati posebno...Preporucijem samousluznu perionicu.
Lane sam kupio u prece perac,a u leto perionica otvorena samo sam 2X koristio.
Kod nas je 50 din 1'30" pošteno prljav auto ne možeš bez 500 din da opereš.A za te pare oteraš u perionicu i sediš i piješ kafu.Ove samouslužne su zakon. Topla voda, pranje s pjenom. Kod nas 2 minute koštaju 0.5 €