Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Унеси кошнице одмах.Da li moze rutava buba da uradi nesto oplodjenom cvetu? Razmisljam da unesem par kosnica da bi imalo vise pcela nego buba i da se oplodi sto vise cvetova i da ih tako predupredim da pojedu tucak ili sta vec jedu? Sta mislite?
Као и претходних година, само воду.Šta si stavljao unutra ? Mislim koje bombone ...ili pak pivo?
I meni su rekli da je koristim kao premaz za beton, kazu da mu Baš odgovara ali se mora nanositi etapno u manjim količinama da ne bude proklizavanja.... . kakva je to štetočina, što kaže kolega kad navali ko mutava nemoš je izvaditi iz cvetaJa sam juče u šljivama video jednu rutavu bubu. Zadubila se cvet i ne izlazi. Jedva sam je odvojio. Završila je kao tanki premaz na betonu.
Рекли смо већ, штипаљка "крокодилка". Прецизније и не смрде ти руке.što kaže kolega kad navali ko mutava nemoš je izvaditi iz cveta