ubovicratko
Član
Za crveno-crnu potpisujem da uopste nema nikakvih problema, a zuta po meni nije za sadnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sljive pozegace (kod nas se zovu madzarice) vise nema a da nisu obolile. Prije je madzarica bilo kao korova.... Sada i sto ih ima ne radjaju. Ne radjaju ni madzarice ni ranke....
Постоји град Кримск стотињак километара источно од Крима, у Краснодарској области. Да ли су џанарике пронађене у Кримску нисам сигуран, али знам да неке кајсије јесу.Pa šta sad...opet priča o "domaćoj " džanki???
A rusku zabataliste?
Jel i kod nje ima raznih boja?
Dosad smo pričali o krimskoj žutoj ...ona je do skora bila ukrajinska....a sada ruska???
A zna li neko da li je dženarika oprašivač i kojim sortama, obzirom da obilno cveta?
Ja nemam iskustva sa ruskom, pričam o običnoj žutoj i rekoh šta imam, crvene znam da su odlične i neke tamno ljubičaste prošarane takođe, te mi čak imaju i najlepši ukus ali su najređe.
Pokojni deda je govorio da je to najsladja rakija,jer prva stize.Jesi li probao rakiju da ispečeš od nje?
Stiže nam ova domaća, pa ko ima vremena, malo u šetnju i da se nakupi bar za kazan dva. Da se prezubi ova nestašica.
Meni crvena da najlepšu aromu, a generalno malo izađe iz kazana.