Sale
Član
U pitanju je Leska . I veoma je tesko odseci pod pravim uglom ,posto se sve sece do zemlje i a nepristupacno zbog mnogo izbojaka . Inace imam Felco 7 i 8 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

sladjans je napisao(la):Sale,gde si je kupio i posto je?![]()
, vidi se kako prave rez
i tako je od prvog dana, ali nisu hteli da mi uvaže reklamaciju, jer kažu da im se to nikada nije desilo, stoka, zato sam ih sada ne netu ocrnio 

matke. je napisao(la):Dragi forumaši, postavljam snimak koji sam napravio pre desetak minuta, slika govori više od 100 reči, davno je neko rekao, a tek snimak, vidi se kako prave rez
i tako je od prvog dana, ali nisu hteli da mi uvaže reklamaciju, jer kažu da im se to nikada nije desilo, stoka, zato sam ih sada ne netu ocrnio
![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HvDm237NWoY[/youtube]
nauči me molim te
hahahah. U jednoj ruci sam držao aparat, u drugoj makaze, kada se zaseče pod uglom od 90 stepeni, stepenica je još veća i opet kažem Kuker je pre desetak godina bio No. 1, ali sada je najveđe đubre koje postoji, raspitaj se malo kako su prošli studenti polj. fakulteta koji su kupili 20 Kuker makaza, prvi dan rezidbe, u pitanju je II godina, voćarstvo i vinogradarstvo....
, znam da su đubre jer štede na kvalitetu i nisu definitivno ono što su nekada bile, kinezi su učinili svoje. Idem ovih dana po felco 7, a kuker je odličan za sečenje papaka ovcama, trebali bi da patentiraju proizvod za tu namenu
...matke. je napisao(la):Nemam nameru sa tobom ovde da se raspravljam, znam da su đubre jer štede na kvalitetu i nisu definitivno ono što su nekada bile, kinezi su učinili svoje. Idem ovih dana po felco 7, a kuker je odličan za sečenje papaka ovcama, trebali bi da patentiraju proizvod za tu namenu
![]()
![]()
![]()
![]()
...