Jesu li orginalne 20 v?Jel pašu na ovo original makita baterije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu li orginalne 20 v?Jel pašu na ovo original makita baterije?
Кинеских, а 20 светских...Zar nisu 88V?
BrendLjudi, realno, ŠTA ovde košta ovoliko, majku mu!?
Ljudi, realno, ŠTA ovde košta ovoliko, majku mu!?
Imao prilike da jednom popravljam obje baterije , kineske ali sa drugacijim baterijama , manje i vrlo kvalitetne, unutra su bili clanci 21700 a kod standardnih uopce alata sa aku baterijama su 18650.One su (kao) 88Vf
Voltage of filament of a vacuum tube.
Napon vlakna vakuumske cevi/vlakna.
Poblem ovih divdža baterija je sledeći:
-u najboljem slučaju posle par meseci ili godinu dana izgube kapacitet
-u najgorem
Valjda neće...
Ne bih da te razocaram ali od felca su samo nozevi , ono unutra sto pogoni nozeve je kinez.Prvo makaze su oko 235k kod uvoznika.
Plaćaš transport, carinu, pdv, zaradu uvoznika.
I kad sve to odbiješ koliko ostaje proizvođaču?
A kod njega plaćaš kvalitet, razvoj proizvoda, izradu, kvalitetne materijale, brend.
Porediti ove makaze i neke druge jeftinije je kao porediti Ferrari i Škodu.
Ja ih imam 4 godine i za sada im nisam našao neku manu. Po specifikacijama seku 45mm, što je dosta, ali nama nikad nije dosta pa često se seče i 50-55mm, pa možda i do 60mm uz ponavljanje reza.
U ruci super leže, sve radi kako treba, brze su, imaju podešavanje poluotvora.
Baterija je dobra, lagana, ranac baterije, kačenje dobro osmišljen da bateriju ne osećaš na leđima, jer je nosiš i grudima, stomakom.
Ako imaš kondicije, rutine, brzine u rezanju možeš da orežeš za dan Boga oca, i ne može neko drugi da ti prismrdi sa nekim drugim alatom u smislu brzine i učinka.
I to naravno mora da se plati. Jbg
Inače su više za jabučasto voće, ili nešto što je niže krošnje. U koštičavom koje je starije bi imao verovatno veći umor ruke pošto bi ti češće bila podignuta.
Najbolje ih rastavi, vidi kako je šta unutra, neke detalje poboljšaj napravi jeftinije, a bolje i batali dobru lovu. Svako će želeti da kupi bolje a jeftinije.Ma sve je to super, jednostavno su cene nerealne, naduvane, to je moja poenta. One su vrhunski proizvod. Samo, šta tu može toliko da košta, hajde da ih rastavimo.
Kakve to veze ima?Ne bih da te razocaram ali od felca su samo nozevi , ono unutra sto pogoni nozeve je kinez.
Uuu bre gde ti ode...Najbolje ih rastavi, vidi kako je šta unutra, neke detalje poboljšaj napravi jeftinije, a bolje i batali dobru lovu. Svako će želeti da kupi bolje a jeftinije.
Svaka stvar vredi tacno onoliko koliko je neko spreman da plati za nju, ni dinar vise, ni dinar manje!Jedino što ja želim da kažem je to da taj proizvod NE VREDI TOLIKO. Ni blizu. Njegova realna vrednost, proizvodna, plus normalna zarada.
Ja imam malo drukčiji stav.Svaka stvar vredi tacno onoliko koliko je neko spreman da plati za nju, ni dinar vise, ni dinar manje!
Prvo makaze su oko 235k kod uvoznika.
Plaćaš transport, carinu, pdv, zaradu uvoznika.
I kad sve to odbiješ koliko ostaje proizvođaču?
A kod njega plaćaš kvalitet, razvoj proizvoda, izradu, kvalitetne materijale, brend.
Porediti ove makaze i neke druge jeftinije je kao porediti Ferrari i Škodu.
Ja ih imam 4 godine i za sada im nisam našao neku manu. Po specifikacijama seku 45mm, što je dosta, ali nama nikad nije dosta pa često se seče i 50-55mm, pa možda i do 60mm uz ponavljanje reza.
U ruci super leže, sve radi kako treba, brze su, imaju podešavanje poluotvora.
Baterija je dobra, lagana, ranac baterije, kačenje dobro osmišljen da bateriju ne osećaš na leđima, jer je nosiš i grudima, stomakom.
Ako imaš kondicije, rutine, brzine u rezanju možeš da orežeš za dan Boga oca, i ne može neko drugi da ti prismrdi sa nekim drugim alatom u smislu brzine i učinka.
I to naravno mora da se plati. Jbg
Inače su više za jabučasto voće, ili nešto što je niže krošnje. U koštičavom koje je starije bi imao verovatno veći umor ruke pošto bi ti češće bila podignut Ja imam jedne i druge.Pelenc jesu lakse i lakoradnije ulivaju vise poverenja ,al da vrede kao 30 kineza ne vrede....