Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako su se pokazale?
Све зависи шта се реже,нпр 300 стабала крушке у 6 години орежу са 1 цртицом
Мени супер, нисам тео ове кинеске копије, ипак је Бош бош иако је на њему made in ChinaKako su se pokazale
Hvala na odgovoru. Verovatno ću ih uzeti za sledeću sezonu.Мени супер, нисам тео ове кинеске копије, ипак је Бош бош иако је на њему made in China
Ове копија Маките си 20 волтнес амим тим су и јаче и брже....Probao sam ovakve bosh makaze ,baterij oko 2,5 sata jake su lepo rezu al su dosta spore,sporije su od ove makite od 6000 din,a kostaju oko 25000 din ,ja sa narucio ovu kopiju kao Radasinove ima dosta pozitivnih iskustava od ljudi koji se ozbiljno bave sa rezidbom .Pln mi je da ih koristim u letnjoj rezidbi mislim da ce tu odradti posao jer su grane mekse a za zimsku ostaje pelenc. Danas bi trebalo da stignu pa cu ih probati i uporediti sa pelencom. bosh je dobar ima garanciju al ipak 4 puta je 4 puta...
One su (kao) 88VfZar nisu 88V?
oko 1400 euSpor je punjač, to me nervira jedino. Meni baterija traje od 2.5 do 4h
Uglavnom oko 3 do 3.5h
Zavisi šta se reže i koliko je brz rezač. Što bolji rezač, baterija kraće traje
@vasovac pošto su bile ove Pellenc?