Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu nema greškeMišljenje za nabavljeni alat.?
Male škare Felco 2
Velike škare Kuker pr 80 cm
Pila Felco F600 preklopna?
za mladi voćnjak od 150 šljiva...
Planirao sam neki oblik kombinacije piramide i vretena....Odličan izbor, možda da dodaš i felco 31 za male, ja ih koristim i prezadovoljan sam.
Na tamo kako ti raste šljivar,pošto iz druge teme vidim da je mlad, i fiskars teleskopske ubaciš u kolekciju i miran si, mada ne znam koji uzgojni oblik ćeš da formiraš...
JA uzeo još jedne lowe metarske, polovne, kao rezerva. Neplanirano za 4000.
E da to sam mislioModifikovano vreteno, kaže struka
Hvala za "dojavu", umam jedne UP84 i UP86, odmorio sam se, nema više merdevinaUP84 na akciji sa besplatnom poštarinom, ako nekom ttebaju. Ja upravo poručio.Makaze za orezivanje - Najbolji alat za tvoju baštu | Ananas
Istraži ponudu najkvalitetnijih makaza za orezivanje na Ananasu i osiguraj da tvoj vrt izgleda besprekorno u samo nekoliko klikova.ananas.rs
Vrhunske! Koja je cena bila?Stigle juče, za vikend testiranje
Cena je 13150, da ne reklamiram firmu gde su kupljene , inače i ovo tvoje je odlično samo meni na šljivama bi bilo slabo od koristiVrhunske! Koja je cena bila?
Usput, prvi put sam ove godine radio ovim čudom. Bio sam skeptičan, godinama sam izbegavao da probam čak. Međutim, ja sam oduševljen! Lako, brzo, ma haos! Preporuka.