Srđan.Sokol
Član
Vala bas svake aku makaze znace puno... Ne boli ruka uopsteKo jednom proba aku makaze, obične više u ruku ne uzima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vala bas svake aku makaze znace puno... Ne boli ruka uopsteKo jednom proba aku makaze, obične više u ruku ne uzima![]()
Vala bas svake aku makaze znace puno... Ne boli ruka uopste
@radashin @Srđan.Sokol
Polako, tek sam na početku svoje voćarske "karijere".Prvo da uđem u malo sitnija crevca smrtničkom alatu.
![]()
Потписујем!!!Ko jednom proba aku makaze, obične više u ruku ne uzima![]()
Zavisi koliko povrsine i vremenski treba da rezesPonovio se danas na vasaru u Rumi.
Citave 4 crvene posle cenkanja sa cigom
Ovako na prvu deluju da imaju snage![]()
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Е онда ти треба телескоп, да се не савијаш.da isecem visak skroz u zemlju dole,
Isto sam se tako razmišljao, ali za manju površinu (10ak ari) nemam račun čini mi se...Meni trebaju za maline, posle vezanja da isecem visak skroz u zemlju dole, preko zice visak, posle berbe staru da isecem.
Manje vise najveca debljina do 15mm, tako da bi trebalo da sluze baterije
E ti mi trebaš, zanima me ta testera, treba da posečem (vadim) breskve, pa sam mislio da takvom testerom orezem grancice, da ostane golo stablo, da ne seckam svaku grančicu makazama. Dal bi završila ta testerica posao? Inače imam makaze takve, rade već treću sezonu...Ja imam 5 baterija. Dvoje makaza, testeru i teleskop, 2 punjača. Kopija Makita. Nikada 3. bateriju nisam za 8 sati efektivnog rezanja uspeo da potrošim. E sad, ne režem svih 8 sati makazama. Zatreba testera, ostaviš makaze, uzmeš testeru, prolazi vreme. Ili visoke grane, uzimaš teleskop, ili Kuker ručne mehaničke, prolazi vreme. Bitno je i koliko je debela grana koja se seče. Što je drvo tvrđe, deblje, troši se više energije. Ako bi recimo sekao samo debele grane od 25+mm, verujem da bi potrošio bateriju za sat vremena.
Što nemaš račun? Pa skuplje su mehaničke Felco od ovih aku makaza sada.Isto sam se tako razmišljao, ali za manju površinu (10ak ari) nemam račun čini mi se...
Mislim da nije dobar izbor.E ti mi trebaš, zanima me ta testera, treba da posečem (vadim) breskve, pa sam mislio da takvom testerom orezem grancice, da ostane golo stablo, da ne seckam svaku grančicu makazama. Dal bi završila ta testerica posao? Inače imam makaze takve, rade već treću sezonu...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
I za to ima resenje veca baterija i na kabal ako ne odgovara kacenje baterije a tebi na ovom modelu ne odgovara imam oba modela na jednom moze veca baterija a na drugom u torbicu i na kabal...Meni trebaju za maline, posle vezanja da isecem visak skroz u zemlju dole, preko zice visak, posle berbe staru da isecem.
Manje vise najveca debljina do 15mm, tako da bi trebalo da sluze baterije
Što nemaš račun? Pa skuplje su mehaničke Felco od ovih aku makaza sada.
Pa i to što kažete, sad gledah na KP ima raznih za ispod 5000. Koju karakteristiku da gledam, što jača baterija? Jel to ovo što piše 88v, 98v, 128v...Sto kaze Radasin ja sam felko mehanicke platio 5-6 hiljada ne secam se tacno a ovo je gospodski.
Ja imam 60 ari maline pa da malo olaksam.