Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
markodim je napisao(la):Dragojlo, koliko si platio ove fiskars dvorucne i felco testericu?
FruitBoy je napisao(la):Sviđa mi se ono uzubljenje na radikalkama, prosto, a funkcionalno!
matke. je napisao(la):nisam siguran da je moje pitanje vezano baš za ovu temu, ali msm da mi neko ovde može pomoći, planiram da pravim ručno svrdlo sa prečnikom 500 mm, da li mi neko može pomoći, neka skica ili neki podatak bi mi mnogo značio, ovde kod nas jedan čovek ima kardansko svrdlo, ali me jedna njegova rupa izađe kao polovina sadnice , gledao sam koliko lako ide sa tim svrdlom prečnika 500 mm kada su kod nas bušili rupu za banderu, milina.....
Dragojlo je napisao(la):Ja na prolece planiram isto ovako nesto da kupim ali od Stihl-a BT 121, snage 1.3kw, tezine oko 10kg za podizanje ograde oko sljivika, stubove sam gotovo izlio sve prosle godine, ostalo mi je jos oko 20 kosnika da izlijem i mozda jos 10-20 stubova ako zafali, ali to cu ovih dana dok samo otopli da nastavi sa stubovima i cim otopli i malo ususi da se busi....
Stubovi su mi 12x10 u preseku pa kontam da li ce mi biti dovoljna burgija od ovog stihl-a fi-120mm ili 150mm da mi rupe budu sto uze oko direka da nema lufta i da je samim tim ograda stabilnija, mada ovih burgija ima i do fi-350mm i fi 400mm bas za sadnju pise da su predvidjeni...
Inace ogradu cu pletenu plastificiranu visine 2m, i na vrhu bodljikavu a mozda i po dnu da se ne provlace glodari .