Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meeker je napisao(la):FISKARS mi izgleda prilično nežno. Ko jedanput uzme u ruku kvalitetne makaze sa rotirajućom drškom teško će ih ispustiti.
Bećarina pusta je napisao(la):Dragojlo koju voćnu vrstu (i do te debljine koju si naveo) režeš sa tim Felco škarama? Savjetujem ti da probaš Kuker. Probao sam sa Felco voćarskim škarama raditi u jabuci (M9) pa sam se jako brzo vratio na Kuker 72. Kuker je možda težak, al zato radi bez brige i u jabuci i u višnji i u kruški i u šljivi, ma gdje god hoćeš radi vrhunski.
matkemafija je napisao(la):kupio sam kuker art. 72 prošle godine u Petrovaradinu u jednoj polj. apoteci na preporuku komšije koji ih ima od 80 godine, cena je bila 4500 RSD. Prolećnju rezidbu su obavile dosta dobro, ali već kod malo, malo debljih grana ne prave jednak rez već zasecaju, tako da sam ja zaključio da ni kuker nije što je nekada bio, baš kao i sve danas.....a video sam pre par nedelja kinesku kopiju kukera 470 RSD u Čardaku u Partizanskoj u Novom Sadu