Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neki dan sam imao priliku svoje Felco 231 (80 cm) usporedit sa Castellari Tucano 100 i Lowe 20.100. Lowe su me oduševile, najviše se otvore gore u glavi, a najmanje treba raširit ručke. Castellari je drugi, a Felco zadnji. U nemogućnosti nabavke Lowe 20.100 naručene Castellari M 100, a za Lowe-ovim se intenzivno traga.
P.S. Danas nam na jednim Felcovim 231 puko nož ko staklo.
Nevaljaju, Strahinja, te makaze nista!
A i kako te nije blam da postavljas fotografiju nekih jeftinih makaza koje kostaju 3-4 evra, kada se zna da ako ne platis makaze 50-60 evra, nema smisli postavljati fotografiju na forum.
Sto bi me bilo sramota,covek doneo iz nemacke makaze pre 15ak god i njemu sluzile za rezanje ruza a ima puno dvorise,gledao sam na pijaci te sto kazes 4e 5e,i mogu ti reci da su **greška i glava...A i sto nema smisla postavljati fotografiju?!Koliko ja znam nema nigde da pise da nesmeju makaze od 100din da se postave na forum...
Nisi razumeo on je ironicno prokomentarisao na racun onih koji misle da se prvo kupuju kvalitetne makaze pa se tek uce da orezuju. Imace nevidim zasto kupovati nekvalitetne makaze pa posle kupovati kvalitetne kad "ovladas tehnikom". Dva puta davati pare za istu stvar, ali ajde. Svak ima pravo na misljenje i netreba mu zameriti na sarkazmu.
Danas ove pazarene, na prvi pogled i probu lako seku, videcemo rezulate posle 5 ha sljive
http://www.astoria-trade.com/shop/index.php?c=11&p=13