Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragojlo je napisao(la):Evo da se i ja ukljucim u ovu temu, zanimljivo da niko nije pomenuo Fince- Fiskars vrhunski kvalitet alata, od njih imam teleskop
Od makaza za jednu ruku svajcarac Felco 11 sa futrolom
Za nekoliko dana dobijam dvorucne karbonske makaze od Fiskars-a
Felco testeru 621
Uzecu jos jedne Felco 7 jednorucne makaze,jer Felco mi je extra udoban i ostar, i miran sam sa alatom.
A ovih Kuker 72
ima ih dosta kopija koje su odvratne i kvalitetom i izgledom...
Sto se tice original Kukera nisam imao u ruci i prilike da vidim kako reze, sudeci po ovoj slici vidi se da je kovanica u pitanju, kovana ostrica sto povecava i tezinu makaza, a ergonomija rucke nikakva, imam utisak da su udobnija Knipex armiracka klesta nego ovaj kuker 72 sa slike, to je moje zapazanje sa slike .
Ja sa felcom rezem ceo dan bez rukavice i nigjde zuljeva, grane do 2cm sa jednorucnim makazama se mogu raditi a sve preko ide u vece dvorucne, a najdeblje pod testeru.
FruitBoy je napisao(la):A pored toga nađoh i teleskopske fiskarsice, mogu ti reći, jako dobra stvar, a "samo" 37e koštaju.
Fruitboy, nabavio sam ih. Tako reći došle su same meni iz Slovenije
Ond amene neko gadno potkrada.Koštaju oko 40 eura. Probao sam ih, mada sam orezivanje već bio završio. Odlične su, dobro će doći u zelenoj rezidbi kad krenu vodopije na vrhovima da se ne moram penjati na stalak.
Tih pistolja ima u skoro svakoj opremljenijoj polj. apoteci.F Da li neko ima iskustva i da li zna gde ima da se kupi pištolj za prskanje voća koji se montira na crevo traktorske prskalice, za koji sam čuo da baca dobro i da je pogodan za veće voće.
Oko 40 eura.Koliko kostaju makaze KUKER ART.72?