Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan prolaz roto drljačom i to je dovoljno, znači direktno sejalica posle toga.izvini ako sam malo dosadan, al kazi mi jos nesto sejes u tako pripremljeno ili ste planirali jos neku operaciju pre same setve? pozz milan
noževe, daska napred daska pozadi, sedmica se igra sa njom.Aco je drljaca ima klinove ili nozeve?
poruka je napisana pre snimaka.....
Dali će se dobiti kog meseca videće se ali nije u tome problem javljam se svima koji imaju Sikma RD jer i ja posedujem jednu pa bih vam pomogao ako mogu. Kao prvo tablica koja je prikazana je broj obrtaja rotora-radnih organa a čita se ovako prvo se treba znati koji broj obrtaja traktor ima na izvodu kardana i prema tome se određuje koju ćeš tablicu čitati dali prvu za 540 obrtaja i tako sve redom, u kolonama pored ovoga nalazi se odnos zupčanika odnosno broj zuba zupčanika i ispod broj obrtaja rotora za odgovarajuću kombinaciju. Prilikom provere na samom kućištu reduktora na zadnjoj strani ima aluminijumski poklopac ispod kog se nalaze ovi zupčanici, skidanjem tog poklopca videćete koji su zupčanici u njemu. Po meni trebalo bih uz RD trebalo bi dobiti i komplet zupčanika za ostale kombinacije ali verovatno što su polovne nema ih. Broj obrtaja rotora bi trebao biti u rasponu od 300-400 obrtaja što će zavisiti od stanja zemljišta i uslova rada. Ono na kraju tabele što piše 540 g. je da je ta RD predviđena da je pogoni traktor sa 540 o/min na kardanu. Za sada toliko od mene a za savete obratite se pomoći ću vam koliko možem i znam.Trazi uputstvo od dragana82 koje ces dobiti limburga meseca!