ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

ovo nije rotirka nego samo treperi i to odlicno, 1800 din kosta sa magnetom.
moze da se stavlja na najistureniji deo prikljucne masine.
2rgdxti.jpg

miroslav k je napisao(la):
ovo nije rotirka nego samo treperi i to odlicno, 1800 din kosta sa magnetom.
moze da se stavlja na najistureniji deo prikljucne masine.
2rgdxti.jpg
Potpuno isto svetlo sam kod nas u Krusevcu kupio za 1100 dinara i namestio na 539.
Ima crvenu kutiju i pise da dolazi iz Bugarske.

Farmer Bob je napisao(la):
:kisa:pozz svima.Ja sam novi clan iz N.Beceja.Naravno poljoprivrednik.A gde da ja stavim rotaciju kad nemam kabinu? :zli: Posto je to vec usvojeno,sta je tu je.Zamislite uvece u sezoni kolonu traktora kad ide kuci??Cirkus!!
to ce stvarno biti spektakl, moze se desiti da prizovemo vanzemaljce :D

mityoo je napisao(la):
Eh da mi je el.šema ovako nečega.... da malo mudrijamo....

Ako te interesuje šema, nabaviću. Tako nešto sam postavio na traktor, kada me je iznervirala ona pogonska gumica umesto zupčanika...

Nabavi ako možeš molimte! Pa kad nabudžim što imam na umu, ima da postavim slike!

kod nas u selu nema niko rotaciono svetlo na traktoru i ne verujem da ce kupe ::lose::, i to nije samo rotaciono svetlo kod nas retko kome radi pozicija pozadi ili stop svetlo ili zmigavci.
samo radi svetlo napred i zadnji radni far ::lose::

Dejann je napisao(la):
kod nas u selu nema niko rotaciono svetlo na traktoru i ne verujem da ce kupe ::lose::, i to nije samo rotaciono svetlo kod nas retko kome radi pozicija pozadi ili stop svetlo ili zmigavci.
samo radi svetlo napred i zadnji radni far ::lose::

Bez njih se nemože , pa zato i rade . :haha:

pa da

Post je spojen: [time]1262217221[/time]

Pa takve treba kažnjavati! Zato nas sad i zezaju sa novim zakonom... Kod nas nemožeš da prođeš kroz selo sa neispravnim žmigavcem a da neplatiš kaznu! Ili da ti slučajno prednja pozicija sa jedne strane ne svetli!

ma ljudi nije se sa signalizacijom zezati, ruku na srce neka stave svi i neka kazu kada im je odmogla a puno puta je pomogla, mislim to jedan puta kada se napravi da valja nije toliki problem za odrzavati znaci kada se pokvari zamijeni zarulju i to je to, uh ja sam imao situaciju dije me udario auto od iza u prikolicu koja je bila i registrirana i osvetljena o opet sam bio kriv, ZASTO PITATE SE... pa kao bila prljava svijetla i nije vidio prikolicu, to je bilo prvobitnno stanje, a na kraju se ispostavilo da je tip bio pijan i vozio 120 km na sat kad je poceo kociti, uglavnom da sad neduljim svakako je signalizacija i rotacije jako bitne u prometu........... ma na kraju krajeva upaliti i radna svijetla ako je potrebno sam je naj gore biti bez icega, PO MENI JE BITNO BITI VIDZEN I TO JE TO, U PROMETU NARAVNO,

bacsku je napisao(la):
sretna nova 2010 godina svima
Hvala takodje :ppozdrav:
Post je spojen: [time]Fri Jan 1 20:14:27 2010[/time]

davno sam obecao a tek sam juce isao do servisa a da imam viska vremena pa sam poslikao spravu koja sluzi kao rotacija samo sto ovde nema rotora vec trepce.
evo jedne slike da se vidi koliko je velika tj mala i male su sanse da se razbije
2iix2qa.jpg

a ovako izbliza izgleda,mogucnost da je slikam unutra nisam imao jer je zasarafljena ::lose::
2me4suq.jpg

Nazad
Vrh