ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

eee jbm mu kako se to zove.... nije rotacija ali je jako slicno velicine pepeljare i na magnet je a napaja se preko upaljaca i blinkuje zutu svetlost,nije rotacija ali slicno deluje a manje struje trosi.
Koriste je ovi moji u firmi kad na sleperici autom vuku neki slupani auto.

dukej je napisao(la):
Ne vuče ti struju automat već sijalice koje taj automat uključuje. Sijalice za žmigavce su 21W pa ako rade samo dve to je već 42w, a to znači da na 12v vuku 3.5A.

edit: Ali mislim da to nije dobro rešenje jer će tako ovi iza tebe misliti da ti daješ pravi žmigavac a ne da simuliraš rotaciju.
Aha, kapiram kolega, uvek sam mislio da mi taj automat "ždere" struju. ::svaka cast:: Ovo sa žmigavcima na priključnim mašinama je čisto predlog, da ne bih stalno premeštao rotacije sa jedne mašine na drugu(žmigavci bi ostali uvek na mašini), ...naravno da je rotacija bolja, videću još, možda ću i njih da montiram onako kako je smedic predložio. :cao:
Post je spojen: [time]1261426152[/time]
eee jbm mu kako se to zove.... nije rotacija ali je jako slicno velicine pepeljare i na magnet je a napaja se preko upaljaca i blinkuje zutu svetlost,nije rotacija ali slicno deluje a manje struje trosi.
Koriste je ovi moji u firmi kad na sleperici autom vuku neki slupani auto.
Ako se setiš, možda bi mogao da se raspitaš se o toj stvarčici?

jel ovaj moj predlog sto sam napisao na predhodnoj strani od koristi ili ne?sta kazes jany?

Ma dajte ljudi koji vam je...stavis gabaritna svetla na isturene delove,ukljucis rotaciju na kabini i to je to!

North ARMY je napisao(la):
uslikacu cim vidim :cao:
ja sam to postavio,košta 1100 din. i ima diode i kondenzatore(može se popravljati)a struju skoro da i ne troši(mislim jako jako malo).to je trepćuće svetlo ali je u suštini isto kao i rotacija,jer u daljini isto se vidi i skoro da nema razlike,a puno je bolja stvar.to je znači treptalica :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1261430428[/time]

U Subotici na buvljaku 1500 din bljeskalica verovatno Turska roba.

:kisa:pozz svima.Ja sam novi clan iz N.Beceja.Naravno poljoprivrednik.A gde da ja stavim rotaciju kad nemam kabinu? :zli: Posto je to vec usvojeno,sta je tu je.Zamislite uvece u sezoni kolonu traktora kad ide kuci??Cirkus!!

Kabine jos nisu definisane pravilnikom, ali se prica da ce biti obavezne za nove traktore koji se prvi put registruju, dok za one vec registrovane nece. :sta:

Lala iz Banata je napisao(la):
Kabine jos nisu definisane pravilnikom, ali se prica da ce biti obavezne za nove traktore koji se prvi put registruju, dok za one vec registrovane nece. :sta:
Ovo sam i ja već negde čuo!

mityoo je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
Ovo sam i ja već negde čuo!
Pa koji to traktor Toma Vinkovic ima kabinu?
A gde da se stavi rotacija na kultivator...? ili mozda i on mora da ima kabinu ha ha ha :haha:

Nazad
Vrh