Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Bogami ja ukljucujem i kad nosim spremac, odkako mi se jedan mal nije zakuco pod spremac, odonda palim rotaciju! I odonda svi obilaze u velikom luku, i navreme usporavaju, iako je svetlosna signalizacija 100% ispravna!
Ih, des tako raditi? Uzmimo da imas tradzu vrednosti 7-8 stotina evra. Upropasti mu skroz izgled iz pticije perspektive,oslabi mu krov,moguce prokisnjavanje i na kraju drasticno umanji cenuNorth ARMY je napisao(la):jel se na kabini ne moze navariti neka "modla" u koju se ubaci ova sa magnetom ili zavariti 4 armature da ne moze da seta
Ma meni su svi pokazivaci, davaci,svetla ,rotacije tu ali sada je 55-a pa nikako nesto u kanal.mityoo je napisao(la):Ja sam isao sa plugom, i pored rotacije i ispravnog pokazivaca pravca mal nisam jednu omegu odgurao u jarak!
Gde mogu da se nađu te heline za 2400? Tj, gde si ti uzeo?Spajki je napisao(la):Ja sam prvo uzeo one sa gumom 3 kom na najlonu i posle pola godine sve pobacao . Ove helline su zakon , mnogo jeftinije nego one fabricke sto kiraj ima (nova oko 90e bez drzaca kolko znam) cena im oko 2400 din fiksne a oko 5000 sa magnetom.
Samo kupuj,nes' pogresiti ako je Hellazzivica je napisao(la):jel moze slika te heline rotacije posto sam moju SERKOVU novu sa kejsa polomio.pa mozda mi se i dopadne.
Farmer II je napisao(la):ne bih da koristim standardan automat za žmigavce jer on vuče mnogo struje.
Ja kad uključim žmigavac i bacim pogled na sat alternatora, kazaljka padne za nekoliko volti, npr ako puni na 14V ona padne na 11-12V pa sam odatle zaključio da taj automat vuče dosta struje.Ako grešim ispravite me. Iz tih razloga bih probao da nađem neki sistem za puštanje struje u prekidima, ka žmigavcima postavljenim na kritičnim mestima priključne mašine.dukej je napisao(la):Farmer II je napisao(la):ne bih da koristim standardan automat za žmigavce jer on vuče mnogo struje.
Nisam baš siguran u ovu tvrdnju. Mislim da automati troše neznatno u odnosu na samu sijalicu (bar oni sa elektronikom i releom).