ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

@ Dukej

E baš taj tip rotacije je kratkog veka! Imo sam jednu takvu, i nakraju sam je razbio čekićem da me više ne zaj***va... Najbolje su HELLA-ine samo su malo skupe... Ali vredi!

Najbolje su HELLA-ine samo su malo skupe... Ali vredi!
Potpisujem.
Nema zima pe nece da okreće, ne klizi gumica i ostalo...
HELLA vrti :D

2i6idc9.jpg
2iar4m0.jpg
3038mxc.jpg
ovo su te, ja mislim,najjeftinije rotacije na trzistu. planiram da registrujem samo jedan traktor,a mozda i kombajn.zemlja mi je 90% oko kuce i nemam neke potrebe za asfaltnim putevima osim nekog transporta.zamenio kabal na rotacijama i dobro zaletovo.sada rade a videcemo dokle ce.

da i fica ima motor,menjac,sasiju isto ko i neki zpadnoevropski ali kvalitet nije ni blizu ::lose::
kvalitet kabla,poklopca zutog da ne izbledi.motora,rotirajuceg dela koji je metal ili sta je vec a ne plastika kao na pijacarkama,sijalica.... nije to za porediti.
Ali su jako skupe 30-50e
Post je spojen: [time]1264413975[/time]

Post je spojen: [time]1264442826[/time]

i kada pogledas uvece kako sija HELLA baca 50-100 metara a ove jeftine 3 metra i to jedva. Kao sveca da gori unutra :haha: :haha:

Eeeeee bas na to sam mislio ::svaka cast::

A uglavnom sve HELLA koje prodaju su JUNIOR znaci najmanja i radi stvarno extra, a imam na jednom kaionu isto HELLA ali za broj vecu i nocu sramota upaliti kad prodjes kroz selo sve pozuti :D

Postavicu i slike prvom prilikom

Hele na najlonu u N.Sadu na jednom mestu oko 2400din. a 50 m. dalje 4200. Sta je orginal, a sta ne, ko ce znati. Jedan prodavac kaze:ja sam jeftiniji, a drugi: ovo je orginal :sta: :haha:

dicki je napisao(la):
Hele na najlonu u N.Sadu na jednom mestu oko 2400din. a 50 m. dalje 4200. Sta je orginal, a sta ne, ko ce znati. Jedan prodavac kaze:ja sam jeftiniji, a drugi: ovo je orginal :sta: :haha:
Svoje vremeno su imali slične cene, ako mislim na iste.

Da nije ta za 4200 bila na magnet jer su one i vise nego duplo skuplje od ovih klasicnih?
Post je spojen: [time]1264452989[/time]

one sa osovinicom sam imao i pobacao sve :udri:

Da li neko zna ima li negde da se naruci drzac za rotaciju kao na kombajn zmaj 143?ili neka preporuka za neki drzac?

Nazad
Vrh