ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

znam da imas ursuza sa i fergusona bez kabine
al ovo kazem jer sam zabrinut za motor,kako je pocelo :udri:

jhona DERU je napisao(la):
Moraće ovako :haha:

27yaahl.jpg
Ovako ces na motoru :haha: :D

North ARMY je napisao(la):
znam da imas ursuza sa i fergusona bez kabine
al ovo kazem jer sam zabrinut za motor,kako je pocelo :udri:

Kako je pocelo jos ce i pesaci morati da nose rotacije i instalaciju.

Ovu sliku sa ovom disko kapicom ako vide nadlezni naje#ali smo skroz. :haha: :haha: :haha:

Ja imam takvu rotaciju na kombaju kao kiraj i dobro se pokazala...

Što svi insistiraju na rotacijama sa zupčanicima umesto onih sa gumicom?
Gumica se lako promeni a ako se ovde pojede taj plastični zupčanik, možeš baciti lampu.

Ja sam imao jednu rotaciju sa gumicom i kad je otisla gumica posle nikad vise nije radila kako treba.... Dok ove sa zupcanikom se malo podmazu uljem i radi vec 3 godine bez problema!

Sta se desava kad ti grana skine rotacionu,mada sam teo fixirati , cini mi se ,da ipak necu
pict0553.jpg

Imam neke dileme u vezi tog elektromagneta, ako nestane struje u rotaciji, npr otkine se žica koja dovodi struju, da li to znači da rotaciju niko više ne drži za krov, i samo čeka kad će da padne? :cao:

Nije losa opcija,trazi malo vremena i zivaca od armature napravis kavez i pricvrstis ga oko rotacije.Onda je vise ne moras skidati(to koristi komsa sto radi u sumi) :cao:

Ja imam i od 20g staru rotaciju i jos uvek sljaka i svima preporucujem obavezno sa zupcanikom, kvalitetno nije skupo. :cool: :cao:

Ja sam prvo uzeo one sa gumom 3 kom na najlonu i posle pola godine sve pobacao :udri:. Ove helline su zakon :D, mnogo jeftinije nego one fabricke sto kiraj ima (nova oko 90e bez drzaca kolko znam) cena im oko 2400 din fiksne a oko 5000 sa magnetom.

Ove jeftinije sa magnetom znaju da spadnu zbog podrhtavanja masina.

Nazad
Vrh