ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

Danas mi burazer kupio jednu rotaciju. Proizvodjac LUCAS Electrics, made in UK. Mnogo bolja od Helle. Jos je FLEXI tip, kad je opizdis savija se. Cena 2500 + pdv.
2ik3442.jpg

Lalo jel mozes saznati ime trgovine ili tacnu adresu gde je kupljena ta LUCAS rotacija? Treba da idem u Beograd ovih dana, pa bih i ja jednu takvu nabacio. Unapred hvala. :ppozdrav:

BM BOZIC, na Tosinom Bunaru kod Studentskog Grada, Prodaju samo svetlosnu opremu. Samo skupa je dosta, sa PDV-om i sijalicom izidje 3500 din. I moze da radi na 12 i 24V.

Imam i ja takvu fiksnu platio je 750din pre 3-4 godine.Naradila se pošteno bez problema i dan danas radi

Cale i majstor uzeli neku "Alpin" navodno austrijska(malo sutra) 1000din,lepo sija na megnet je,ali ima osovinicu,majstor ga ubedio da je bolja ta na osovinicu jer ima feder koji gura ceo el motor i "duze radi od ovih na zupcanike" ja sam ih prvo malo gledao i cudio se a onda sam se samo nasmejao njihovom genijalnom razmisljanju.

North ARMY je napisao(la):
Cale i majstor uzeli neku "Alpin" navodno austrijska(malo sutra) 1000din,lepo sija na megnet je,ali ima osovinicu,majstor ga ubedio da je bolja ta na osovinicu jer ima feder koji gura ceo el motor i "duze radi od ovih na zupcanike" ja sam ih prvo malo gledao i cudio se a onda sam se samo nasmejao njihovom genijalnom razmisljanju.
A da navučeš termo bužir na osovinu motora, nebi više nikad proklizala.

petarHR je napisao(la):
ili jos bolja varijanta.Svako od nas ima u kuci do 10 komda rashodovanih kasetofona, cd plejera, vokmena... u svim tim uredjajima postoji bar po jedan minijaturni zupcanik koji odgovara toj osovinici motora.x+y= zubcanik ide po gumi nema, sanse da proklizne.
provereno, cak je i ubasena H3 na mesto obicne sijalice od zmigavca

ma da je to guma bilo bi dobro,ali to je plastika pa onda osovina motora hoće da proklizi na plastici

sasa22 je napisao(la):
petarHR je napisao(la):
ili jos bolja varijanta.Svako od nas ima u kuci do 10 komda rashodovanih kasetofona, cd plejera, vokmena... u svim tim uredjajima postoji bar po jedan minijaturni zupcanik koji odgovara toj osovinici motora.x+y= zubcanik ide po gumi nema, sanse da proklizne.
provereno, cak je i ubasena H3 na mesto obicne sijalice od zmigavca

Pisao sam već da je moj komšija kupio takav model rotacije i da mi na prvi pogled nije loša. Jedino ne znam kako će biti kad se ta guma na obodu rotirajućeg diska stvrdne i ispuca. Tih gumenih prenosa, idlera i rolera sam se namenjao u videorekorderima mnogo. Kad bih znao da može da se upaše kakav O-ring od delova za prskalice ili neka slična lakonabavljiva gumica odmah bih kupio takvu rotaciju, ne patim ja od firmirane robe ako i jeftinija radi posao.

A baš sam danas nešto razmišljao kako bih napasovao neki veći magnet od zvučnika na običnu rotaciju pa da se ne petljam sa nosačem. Ako negde naletim možda i kupim jednu ovakvu rotaciju pa ću onda videti kakva bi gumica tu išla kao moguća zamena.

Nazad
Vrh