Lala iz Banata
Član
Danas mi burazer kupio jednu rotaciju. Proizvodjac LUCAS Electrics, made in UK. Mnogo bolja od Helle. Jos je FLEXI tip, kad je opizdis savija se. Cena 2500 + pdv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže pre 10 dana sam je i namestio,H1 je sijalica a prenos je sa plastičnim zupčanicima nije skupa,imam na kombajnu HELLA ništa lošije ne sija od njeLala iz Banata je napisao(la):Montoya, jel dobra? Kakvi su utisci?
A da navučeš termo bužir na osovinu motora, nebi više nikad proklizala.North ARMY je napisao(la):Cale i majstor uzeli neku "Alpin" navodno austrijska(malo sutra) 1000din,lepo sija na megnet je,ali ima osovinicu,majstor ga ubedio da je bolja ta na osovinicu jer ima feder koji gura ceo el motor i "duze radi od ovih na zupcanike" ja sam ih prvo malo gledao i cudio se a onda sam se samo nasmejao njihovom genijalnom razmisljanju.
ili jos bolja varijanta.Svako od nas ima u kuci do 10 komda rashodovanih kasetofona, cd plejera, vokmena... u svim tim uredjajima postoji bar po jedan minijaturni zupcanik koji odgovara toj osovinici motora.x+y= zubcanik ide po gumi nema, sanse da proklizne.petarHR je napisao(la):A da navučeš termo bužir na osovinu motora, nebi više nikad proklizala.North ARMY je napisao(la):Cale i majstor uzeli neku "Alpin" navodno austrijska(malo sutra) 1000din,lepo sija na megnet je,ali ima osovinicu,majstor ga ubedio da je bolja ta na osovinicu jer ima feder koji gura ceo el motor i "duze radi od ovih na zupcanike" ja sam ih prvo malo gledao i cudio se a onda sam se samo nasmejao njihovom genijalnom razmisljanju.
sasa22 je napisao(la):ili jos bolja varijanta.Svako od nas ima u kuci do 10 komda rashodovanih kasetofona, cd plejera, vokmena... u svim tim uredjajima postoji bar po jedan minijaturni zupcanik koji odgovara toj osovinici motora.x+y= zubcanik ide po gumi nema, sanse da proklizne.petarHR je napisao(la):A da navučeš termo bužir na osovinu motora, nebi više nikad proklizala.North ARMY je napisao(la):Cale i majstor uzeli neku "Alpin" navodno austrijska(malo sutra) 1000din,lepo sija na megnet je,ali ima osovinicu,majstor ga ubedio da je bolja ta na osovinicu jer ima feder koji gura ceo el motor i "duze radi od ovih na zupcanike" ja sam ih prvo malo gledao i cudio se a onda sam se samo nasmejao njihovom genijalnom razmisljanju.
provereno, cak je i ubasena H3 na mesto obicne sijalice od zmigavca