ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

Imam ja ideju vec 2-3 godine ali mi je nasledno od caleta da kad nesto resim treba mi jos dosta vremena to da realizujem jer '' imam 100 kade i jedno sa' cu '' k'o i svaki pravi LALA! :D
Ideja je prosta-svi znate kako funkcionisu nosaci retrovizora na ZMAJ kombajnima 141-142 i 161-162 pod uslovom da nisu zardjani?

Na slicnom ili istom principu rade preklopi za rotacije svih poznatih proizvodjaca svetlosne opreme!

Inace, na trktoru imam Hella-inu rotaciju na magnet 24V (sada se cudite zasto na 24V-dobio sam je za 3000 dindzi dok je od 12V bila 4000 i kusur..zamenuo sijalicu i imam rotaciju koja se malo sporije vrti i lepse deluje za dosta manje para a istom jacinom sija! ! !) koja je jesenas sve zive torture prezivela i preko koje je dosta dudovih i orahovih grana preslo i nije mi spala uopste-toliko o snazi magneta! :D

:ppozdrav:

ODUVEK JE TREBALA ROTACIJA,samo sto smo mi u zadnjih 20god ziveli u hgtyrhmm pa smo mislili da netreba. :ideja:[/color]

x5w9dg.jpg

"mucobieno" evo njene velicine nije prevelika nije ni mala

hvala na slici :ppozdrav: dosta je manja i lepsa od helline koju ja imam... i svidja mi se kako se postavlja na nosac... cim nadjem kupujem dve za MTZ-ove

Rotacija koju je dalibor79 postavio na predhodnoj stranio juče na najlonu u NS bila 3000 din + 1000 din nosač. :ppozdrav:

jao ljudi što sam šuntav sad se vračam sa posla i svratim da vidim kakve rotacije imaju i cene ali nepitam ih za marku otom potom cene su 2000 sa držačem i 1300 na magnet ova sa magnetom je manja a ona druga je malo veča a držač je kao ( tiganj ) znači krug cevka i na kraju pločica sa dve rupe da se zašrafi

kada se izlazi iz Pančeva prema Bavaništu i prođeš novo groblje pa prvi vulkanizer SAVA prodaje i ciklone ,prskalice on je nešto malo pre kafane LALA (bivše kafane lala )

@ miroslav k

U nedelju (juče) na najlonu su bile dve tezge koje su prodavale heela rotacije.O ovoj za koju sam ja rekao prodaju dva tipa iz Futoga preko puta kamiona sa auspusima.A u istom redu sa kamionom je i druga tezga gde prodaju čovek i žena iz S. Pazove.Kod njih je ta cena o kojoj ti govoriš.Obična rotacija je 2400 din. a nosača imaju dva tipa, jedan 1500 din. i 2000 din.

bubiša je napisao(la):
@ miroslav k

U nedelju (juče) na najlonu su bile dve tezge koje su prodavale heela rotacije.O ovoj za koju sam ja rekao prodaju dva tipa iz Futoga preko puta kamiona sa auspusima.A u istom redu sa kamionom je i druga tezga gde prodaju čovek i žena iz S. Pazove.Kod njih je ta cena o kojoj ti govoriš.Obična rotacija je 2400 din. a nosača imaju dva tipa, jedan 1500 din. i 2000 din.
tako je. to sam i mislio,

Brat je kupio neku Hella rotaciju ali Made in Romania. Cena 2500 din. i nisam nešto baš impresioniran kako je napravljena. Reflektor je matiran a i grlo sijalice mi ne uliva neko preterano poverenje.

Nazad
Vrh