ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

Ja bas pravin tako neki nosac sa federom, koji ce da se montira u tu rupu na kabini i rotacija ce moci da se spusta u nazad ili napred. Bice slike kada zavrsim. :cao:

Kada se ima malo vremena i volje, prerada obicne prc rotacije

35_7900.jpg

Ubacena je bakarna platna ispod grla sijalice da nebi klamcala sredina. Zatim namontiran stabilizator napona od 9 volti iz razloga sto se motor zagreje posle duzeg rada na 12V i prebrzo vrti a ispod dodata kontra matica . Sad radi kao leptiric ::namigivanje::

Bravo za rešenje. :bravo:

Možeš li slikati detalj koji omogućuje da se lampa nađe u nekom od ovih položaja.

Nekad je bas dobro biti moderator. :D
Zasto?? :sta:
2du9kbc.jpg

x0ry43.jpg

ws4g2d.jpg

2wod7v4.jpg

wl9geu.jpg

Desi se da neko okaci dobre slike a onda iz hira obrise,e srecom ja mogu da ih povratim i pomognem ostalim clanovima. :ppozdrav:

Da budem iskren nisam redovno pratio ovu temu.Treba mi ideja,ili slika ako je neko vec napravio drzac za rotaciju na Rakovicu bez kabine. :ppozdrav: :ppozdrav:

Eh, sad moj post ne stoji na dobrom mestu jer se odnosi na ubrisani post.

Ma neee :haha: nego me zanima,sto je bez kabine,pa da uporedim,Mozda ima neko nesto zanimljivo.To mi je tako sad glupo i bez veze.Traktori bez kabine ce izgledati kao oni automobili u luna parku sto se udaraju,a pogon na struju preko one sipke iza ledja...... :haha:

montirao je moj komsija na nekoj cevi koju moze da izvlaci kao teleskop pa kad je ukljuci verovatno ima utisak da je u diskoteci :haha: tuce ga u glavu to rotirajuce svetlo

@Farmer bobe
Traktori bez kabine moraće da imaju minimum zaštitni ram, zar ne?
To sigurno znaš i sam pa reši prvo to pa onda meći rotaljku gde hoćeš. :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
Nekad je bas dobro biti moderator. :D
Zasto??

Desi se da neko okaci dobre slike a onda iz hira obrise,e srecom ja mogu da ih povratim i pomognem ostalim clanovima. :ppozdrav:

svaka čast za ovo

@Farmer bobe
1. možda nije čuo za novi zakon o bezbednom saobračaju
2. ako pogleda zadnjih 20 stranica može da nađe svašta oko montiranja rotacije
3. sa ili bez kabine ali mora da ima

Danas kupio ujaku rotaciju
1000din,moze i na magnet i fiksna(a bice fiksna),zupcanike ima unutra i bila je sijalica od 10w,a ja sam ubacio od 20w,hoce li biti problem sto sam ubacio jacu sijalicu??
Bice slika,treba da uradim za vikend i nadjem usb od telefona :D

Ako je grlo kvalitetno,ako malo veca temp. nece naskoditi nosacu grla i motorcicu, ako ugradis rele i malo deblje provodnike mozes staviti i 60w neku halogenu[uz zamenu grla]

Nazad
Vrh