Romanovske ovce

Evo jedne lepe pričice, nadam se da će svi razumeti....

Романовская Овца

Захар Мухин (28/04/2005)
05_06_01.jpg

Мария Турина. «Овца». Гуашь на ткани.​

http://www.topos.ru/article/3522

Evo i jednog odličnog Ruskog sajta: http://plemferma.ru/ovca_romanovskoy_porody

uvoz iz rusije je skoro nemoguc,jedino da se bukvalno urgira u predsednistvu da zamole putina ili medvedeva da napisu poseban ukaz i dozvole uvoz u srbiju kao sto je to bio slucaj sa turcima

sve je to pitanje kako sta i sat ce nam rusi ja se nadam dobru robu ali nisu ni kod njih sve ovce ciste vecinom jesu ali ima i kod njih kao i kod nas meleza

Mali ovan mali rep, veliki ovan veliki rep ha ha,naravno salim se meni uzivo izgleda ok videcemo sta kazu i ostale kolege.

ovan je stvano dobar i lijep ali mislim da nije cistokrvan oko 75% romanova jer je rep malo duzi i ta glava mi je cudnija
sve u svemu odlican

kupio poznanik iz sida 50 ovaca romanov kaze bio mu neko iz bosne da vidi.dali je to neko sa foruma bio i sta kaze za ovce

neznam odakle su ali znam da nisu iz srbije nema slika zato sto covek nevoli da se dolaze gledati a kamoli slikati ja imam ovce ali ne romanove tako da se u njih ne razumem.kaze mi covek da je bio neko iz bosne ko se razume pa reko da pitam da nije sa foruma da mi kaze kakve su zbog uzimanja muskog jagnjeta od njega:osmeh:

Miladinoviću,Miladinoviću iz aviona se vidi da su ovce kupljene na "crno" vjerovatno iz Hrvatske a možda i ne,ali čemu korist od slika ako to vlasnik ne želi!!!!:kisa:
Mislim da do sad ima dovoljno ovaca na forumu da bi smo mogli raspravljati.Što se tiče trgovine a pogotovo izvoza bez potrebnih papira ne dolazi u obzir jer tko ima 10-20 ovaca njemu je svejedno ako izgubi farmerski certifikat i sve ostalo a da kazne ne spominjem tako da svatko ko želi uvesti ovce neka to radi "regularno" a ne voziti u gepeku od stojadina.
Samo za primjer cijena koja je kod mene sa svim dokumentima je simbolična na onu o kojoj ste pisali prije nekoliko dana!!:ideja::cao:

odlicno znam geografiju i gde je Sid i koja je granica blizu i gde su ovce 100 eura "romanove"
ako nikom ne da da ih vidi kako misli da ih proda:)?

Aizgleda da ih i nije kupio za prodaju,a što se tiče cijene u HR Romanovske sa svim papirima mislim da baš i nisi u pravu pogledaj NJUŠKALO.HR(ROMANOVSKE) pa javi svima koje su cijene!:udri:

Nazad
Vrh