Romanovske ovce

to su neki od oglasa iz hr koje sam na brzinu nasao....i takodje necu komentarisat nista sem da je jedan evro kao 7,5 kuna odnos

1 Еuro = 7,5 Kuna, znači da je ovan "sa sajta" sa papirima 267 Eura !!!!! MEDOLINA i Miladinovic su u pravu !!!!!

Nek ljudi rade sad jos oglas u net kojim putem su dosle, dosle su sta bi se reklo pijeske.Nek mu je sa srecom.

Kad sam tražio ovna romanovskog sa papirima cijena je bila 2500 kn (oko 350 Eura) što mislim da nioje puno_Ovu sam ovcu platio 100 Eura (bez papira) ali mislim da je prvoklasna.
I
33uz6s7.jpg

evo malo slika i od mojih ovcica,sada im je prvo jagnjenje i za sada je sve ok,kupio sam ih iz hobia i nisam mislio prodavati jagnjad dok malo ne povecam stado za sada imam sedam ovaca ali u zadnja dva tri mjeseca mi je doslo sigurno petnestak ljudi koji su nekako culi da imam romanovske(nemam oglas nikakav)i svi hoce da im prodam jagnjad ja im kazem nisu na prodaju jos uvjek a oni daju kaparu za iducu godinu da im ostavim 3-4-5jagnjica namos vjerovat narod izludio za ovom rasom a ja lupam cjene i neznam kolko se prodaju nekom kazem 200e nekom 250e i svi pristaju na tu cjenu,ala,pozdrav

Mislim da je sve jasno!Miladinoviću pogledaj onaj video što si postavio nedavno gdje Putin otprema kamion Romanovih a čoban puca rafal u zrak!
Čini mi se da se tamo i potpisuju sa kalašnjikovim!::spreman na sve::

Nisam baš neki "englez", ali ako sam dobro shvatio stado čuvaju naoružani stražari, a noću ih osmatraju sa IC uređajima.
Verovatno ima veze sa cenom ovaca, a i sumnjam da bi im Putin "dao" ponovo ovce, ako im ove pokradu, ili im se desi šta drugo.

Nazad
Vrh