sarbanac
Banned
Taj romanov kakav je takav je po kvalitetu al je ipak najplodniji. Ja ove koje imam ne mogu da odvajam od ostalih ovaca pa da hranim kako treba da se hrane da bi ispoljile punu plodnost. Meni odgovara i ovako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Је ли Мире, јел Бата Миловић имао пресудан утицај на такво твоје мишљење?Kao sto rekoh sarbanac postujem tvoj rad i filozofiju,al to za mene nije nesto sto bi ja zeleo.Bilo koju rasu da gajim od nje bi izvlacio maksimum,i davao im maksimum.
Aj laku noc drustvo
Zato sam ja tu,da poskidam te rekorde.prosecna plodnost na godisnjem nivou npr kod francuza je mislim 3,82 kacio sam i linkove pa ima tacno tu koja je vrednost...
treba biti realan,ne moze svako grlo da gruva svakih 6 meseci 4 ili 3 komada ceo zivot....4 komada godisnje je realna brojka za duzi vremenski period a ne samo za jednu godinu kao brojek od npr 5 ili 7...
na half diamond je 99. bila max plodnost u jagnjenju 4,3 ojagnjenih po ovci na nekih 20ak plotkinja,vise taj rekord cak ni oni nisu nikad oborili iako su im ovce pod staklenim zvonom
Zato sam ja tu,da poskidam te rekorde.
Sta fali mom postu? O.O
Izneo sam cilj koji zelim da postignem sa romanovskim,jel to protiv pravila,ako jeste brisem post?