cestitam kolega, nek su zivi i zdravi, ada u Novom letu Gospodnjem ima sve vise ovakvih majki i zdravog i brojnog poroda.................. ziveli
---------- Poruka napisana u 17:13 ---------- Prethodna poruka je at 16:54 ----------
kolege ovcari, cemu ta prepucavanja!
kad god vidim da pominjete ovce iz Rusije osecam da kapirate" e to je ono pravo"
moze da bude tacna tvrdnja , aili i veoma netacna................
mislim da i kod nas ima reprezentativnih grla......... no svi razmisljaju po onoj nimalo popularnoj da je sve tudje bolje od naseg.
mislim da je bolje da svi poradimo da ocuvamo i ucistimo nasa stada nego da virimo u tudji tor dok nam ispred nosa prolaze dobre prilike da imamo sjajna grla....
skoro sam kompletno prelistao sve stranice ovog foruma i pregledao sve slike i postove, i primeto da i ovde ima itekako dobrih ovaca i ovnova, ali nama je milije dati pare strancu nego da neko nas zaradi!!!!!!!!!!!!! ziva istina po pitanju svih vrsta delatnosti...
primetio sam da neki gube vreme ubedjujuci nas o cistoti rase dok im u stadu setaju romanovke sa repom do kolena, sa friziranom grivom, klempavim usima............i slicno, dok drugi za to vreme rade na sto boljem marketingu kako bi njihovo ime bilo asocijacijaza "" citokrvnu rasu"..............meni je sve to veoma smesno.
dajte malo vise respekta prema sopstvenim grlima i nasim uzgajivacima, zasluzili smo svi koji gajimo i nadasve volimo romanovku.