Rolo balirka.

Ovo je bilo pogodjeno 300 dinara po bali +njihova mrezica+50l nafte po jednoj mrezici-kolicina oko 4000 bala ali nisu ispostovali dogovor pa sam prekinuo na 1380.......dogovor je bio da placaju na svakih 500 bala ali su kasnili jedan dan i ja sam prekinuo,zavrsavo im je drugi covek a sa njim su nesto prebijali........dogovor mora da se postuje po svaku cenu........

Case ostaje kuci da opsluzuje moju stoku a telehender ide u usluge ako bog da...........

zasto bi vezivali bale ako presa DOBRO SABIJA.TO NISU MALE MALE PA CE DA ISPADNE IZ KOLA.TO MI MALO CUDNO???

Ovo je bilo pogodjeno 300 dinara po bali +njihova mrezica+50l nafte po jednoj mrezici-kolicina oko 4000 bala ali nisu ispostovali dogovor pa sam prekinuo na 1380.......dogovor je bio da placaju na svakih 500 bala ali su kasnili jedan dan i ja sam prekinuo,zavrsavo im je drugi covek a sa njim su nesto prebijali........dogovor mora da se postuje po svaku cenu........

Case ostaje kuci da opsluzuje moju stoku a telehender ide u usluge ako bog da...........

Колико једна мрежица може да увеже бала..?Извини ако сам напоран ал у плану је набавка ролопресе,трактор до 80 кс би је терао...
А за договор се слажем апсулутно...

Ljudi, kako se krecu balirke Cararo? Sistem na lance, zatvorena. 91.godiste. Valjda je model Rei. Moj drug hoce da kupi. Pa smo nasli jednu takvu....

imam ja istu takvu. Meni ne radi automatsko, pa vezem manuelno.

pa automatsko izgleda nikome neradi. mislio sam da neko zna gdje se to moze popraviti. jer nakon 50 bala izgube se zivci za drzati one dugmadi za upravljanje iglom, pa bale ispadaju svakakve
a jel puno snjom radis bala? el ti spora?

pa automatsko izgleda nikome neradi. mislio sam da neko zna gdje se to moze popraviti. jer nakon 50 bala izgube se zivci za drzati one dugmadi za upravljanje iglom, pa bale ispadaju svakakve
a jel puno snjom radis bala? el ti spora?

Nije to meni nikad ni radilo automatsko. Pa uradim oko 300-400 bala. Ja sam se navikao vec na to pa mi nije ni tesko. za pola minute svezem je i izbacim. Meni to nije sporo.

U 120-setku bi terbalo da stane od 17 do 20 mali balaMislim na suvo sijeno) a kod nas je cijena 6e po komadu.Prednost je št sijeno bude očuvano,ne istriči ga kao kocka presa nego su travke čitave.

Ja sam u moju isprobao da vidim koliko stane i spakovano 22 bale težine 12-14 kg.cijena baliranja 6e sa utovarom i istovarom ili 5 bez

Nazad
Vrh