pocerina
Član
Jel moze da se uzme neka Cllaasova presa do 3000, da moze 560 da je tera ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slab je 560 za cllas.Jel moze da se uzme neka Cllaasova presa do 3000, da moze 560 da je tera ?
I posle 2 sata kad se slegne bala 5 ljudi nemoze da je kotrlja kakvo se jaje napravi,takva bala lako pije vodu i ako treba da je nosis u stalu moras traktorom.Ja moje bale slame koje stoje napolju nepokrivene i sad dokotrljam do stale da nepalim traktor,okrugle su i posle 6 meseci.............Mozda 44 mada kod nas je vuku sa IMR 65, a 62 jedna ide sa Ursusom c 360. Muci se ali covek ne radi puno bala godisnje, samo za svoje potrebe.
Jel moze ovu ferkic da tera - http://www.mileljubin.com/krone-KR-130 ?
I posle 2 sata kad se slegne bala 5 ljudi nemoze da je kotrlja kakvo se jaje napravi,takva bala lako pije vodu i ako treba da je nosis u stalu moras traktorom.Ja moje bale slame koje stoje napolju nepokrivene i sad dokotrljam do stale da nepalim traktor,okrugle su i posle 6 meseci.............