milos bota
Član
Šta je to industrijska bala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ratkopa kakvu rolku imaš jel radiš industrijsku balu ili za svoje potrebe ,koliko sve ukupno godišnje bala uradiš?
Radio bi svega 300 bala godišnje 100 lucerke i 200 slame sve suva masa vukao bi je ursuzom c 355 a ako je slab imam kejsa 100 konja veličina bale mi odgovara zbog senjaka a i mislim da su dosta jednostavne prese za održavanje
koliko bala na sat?
to je diskutabilno sve zavisi od mase od terena od parcela dali je sjenaza ili slama
a bas 50 na sat to je malo puno
Sta podrazumevas pod mali ili veliki otkos?Ako je njiva ravna i manji otkos 2 brza i teraj a ako je veliki otkos ili njiva podd nagibom iliclose spremljena njiva 1 brza...
Jednom mi se Zetor 6340 ugasio pred kraj bale, jer je presa povukla prema sebi vecu kolicinu mase, sad cu je tjerati sa forterrom (10641) pa cemo vidjeti rezultat, i nadam se da cu moci koristiti nozeve jer ih dosad nisam koristio, pretesko je za 6340 koji je oko 69 ks.
- - - - - - - - - -
A sto se tice brzine baliranja, ide to veoma brzo, nisam brojao koliko uradim na sat ali je to dosta.