Rolo balirka.

Bila je jedna na novosti oglasi i ja sam mislio novija kad slika bila bas sto ti kazes lici na rp 12,tako moguce onda ipak da ima tako neka oznaka i za starije.

---------- Poruka napisana u 22:03 ---------- Prethodna poruka je at 21:35 ----------

mladenmaso
Sad sam gledao i citao temu od pocetka jel ti jos uvek imas welger rp 12? vidim da si s nama od pocetka teme i da od pocetka nisi ljubitelj presa na kaise,i sad mi jasnije zasto gajis toliko negacije prema tim tipovima presa.

Secam se da sam i ja nesto video , ali se sad ne secam sta. U svakom slucaju Milance ja tebi cestitam na odluku da kupis presu za okrugle bale.

Necu se hvalim , ali mi smo se vec preporodili. Za iducu god kupujem i vakumirku , vec se kajem sto je nisam kupio.

Pre bih rekao da je u pitanju RP 120, ona se uklapa u tu cenu a i u godiste.

Welger-RP-120,501630000109045_1.jpg

Ni ovaj tip jos nisam vidio :D mislio sam da je rp 200 najmanja.
Mislim da nije takva presa ako lici na rp 12 onda je to nesto sasvim drugacije,tj limovi su stari tip,ali strpicemo se da budu slike da ne nagadjamo bzv.

---------- Poruka napisana u 22:03 ---------- Prethodna poruka je at 21:35 ----------

mladenmaso
Sad sam gledao i citao temu od pocetka jel ti jos uvek imas welger rp 12? vidim da si s nama od pocetka teme i da od pocetka nisi ljubitelj presa na kaise,i sad mi jasnije zasto gajis toliko negacije prema tim tipovima presa.

[/QUOTE]
ako nisi primijetio ja sam i zapoceo ovu temu, imam ja jos uvijek ovu rp12 i za sad dobro radi samo joj nedostaje mrezica

Video sam da si zapoceo,pa onda zato tako i razmisljas ja sam na pocetku jako bio skeptican prema presama na lance komisija doneo u selo jednu prva rolopresa to je vise drobilo nego drobilica kamena,ja sam mislio da tarupiraje drva pored puta i da zapinju za neki kamen kad ja skontam on presuje detelinu,ali u biti to je neka stara presa nisu bale ninacega licile i odma je on to i prodao dalje,dok ove novije sa lancima ili neka druga marka kazu ljudi da rade fantasticno kolko cujem sa foruma itd.,sta si se ti zamerio sa kaisevima,jel si imao kakvu?

ma nisam ja ali je imao komsija nekakvu starija je presa bila zelenu masu nije mogao nikako da radi dok je suvo islo dobro, pa sam iz toga zakljucijo da one nisu bog zna sta , dok ove druge mogu i zeleno i suvo

To je najgore kad vidis nesto i nema sile da ti promeni misljenje a ustvari obicno to bude neki tip koji bas ne valja i onda sve sto je slicno tome stvara negaciju,a ne znaci da je tako.
Kolko godisnje presujes slame i lucerke s tvojom rp 12?

Evo ti ova za 12000. Bez mog dela.

z5pvt.jpg

---------- Poruka napisana u 00:40 ---------- Prethodna poruka je at 00:38 ----------

Radila je 17 000 bala i 2000god

---------- Poruka napisana u 00:43 ---------- Prethodna poruka je at 00:40 ----------

Ova ti jeftinija ona je 14500 , ali ima 10 000bala , isto 2000god.

2ronc40.jpg

A jel su obe profi ili nisu? to je super kad nemaje puno napravljenih bala,i mislio sam da je tako neka cena otprilike.

Niko od trgovca nece da kaze koliko je presa radila. Dok ovde u CH to je najnormalnije da ti kazu koliko je masina radila.

Pa to sam primetio na nekim stranicama i presama u karakteristikama pise kolko su napravile bala a na nekim ne,msl ove novije imaje posebno brojac ukupnog broja dok starije mi logicno da svi resetiraje brojac uvek kad idu na njivu,pa ni ne znaju ako ne pisu negde.

Nazad
Vrh