Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dal tko zna kako su se pokazale gallignani prese sa sitnim remenjima i fiksom komorom i vezanje welger sistem?
Malo je mojih komentara ovde na forumu ali ovde više nemogu a da nepitam možda sam ja i nepismen ali koliko vidim ovde je u pitanju roto balirka koja pravi ROTO BALE okrugle pa velike, a sad koji je to izmislio da takva mašina ima i SEČKU za seckanje mase pa zar je neće sakupljati u bale već seckati, pa zar nepostoje mnogo prostije i jeftinije varijante za seckanje. Zamolio bih @igordulić-a a i @draga-a 82 da mo ovo objasne kako to funkcioniše.Ma ima secku ali jutros sam se posvadjao snjima. Tako da sam odustao od kupovine.
Ma ima secku ali jutros sam se posvadjao snjima. Tako da sam odustao od kupovine.
ovo narocito da se ne lazemoZavisi na koju masinu , npr na ovu samo transport kosta 1500 , carina 40% od njene procenjene vrednosti na granici. A procene je koliko oni odluce , u 90% situacija ne priznavaju racune koje im mi pokazemo. I normalno na cenu uticu i troskovi trgovca kao i njegova zarada.