Rolo balirka.

Mislim da jeste . Jako mocna masina i nova kosta oko 70 000e.

Ja imam pottinger ertwagen 80 godina ima nozeve i imala je sistem za razbacivanje ali ga je neko skinuo, za sjenazu je ipak bolja rolo presa barem po meni.Pravio sam i sa samoutovarnom ali je dosta teze sjeci i neide bas brzo.

Ma znam mislio sam ja na to ali za dobru veliku treba dati isto kao i za samohodni kombajn ili dobru presu sa pakericom i onda nista nebi uradio :/

Znam i ja to al stari navalio da odvezemo kod njegovog prijatelja da on to uradi pa mu isli malo pomoc. Juce zavrsili smirglanje i sad ce covjek bacit antirost pa temeljnu pa zavrsnu. Trebala bi bit gotova do nedelje sledece. I onda jos crijeva i kaiseve i to bi bilo to otprilike.

U Ugljeviku od jednog cike sto radi u rudniku pa prodaje kojekakve kaiseve i tako oni su mi najjeftiniji posto ona ide na prodaju. Hocu da kupim na valjke ili na lance vidicu jos.

Jest gorila. Necu lijepiti (ne znam koliko je jako kad se lijepi) pa sam mislio kupiti spojnice.
Ako te zanima prelistaj temu naces pricao sam o tome.

Presa ofarbana dovezo sam je kuci sutra ce bit slike. Jos crijeva da kupim i kaiseve. Zvao sam za kaiseve nekog iz Gradačca i hoce 1250 KM (625 evra) za 6 komada pa cu vidit jos negdje zvat i provjeriti gdje je najjeftinije.

Evo slika

Poslednja izmena:
Ma znam stavicu oglas na internet i prodati je negdje daleko. Ma vazno je da ona radi a ostalo nije veliki problem. kupio sam crijeva i sutra cu ih montirati izaslo me 125 evra (oko 13 m crijeva) i kaiseve uzeti oko 500 - 600 evra i to bi bilo to. Ma bice to sve dobro vazno da nije traktor izgorio sa presom.

Mogao bi ti dobrih problema da imas kad je nekome utrapis. Ona je izgorela i materijal od kojeg je pravljena nije više nizašta, to će sve da se raspadne pri malo žešćem radu. Ja se ne bih usudio da prodajem tako nešto, ipak su to velika pare, neće to dobro da se zavrsi. Da ne spominjem što si stavio bezbroj slika na forumima sa njenim slikama na kojima je spaljena...ko god traži rolo presu preko Google ima da dobije i rezultate sa slikama tvoje zapaljene prese.

Nazad
Vrh