Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja isto mislim da bi bolje bilo iseckano.Kao i zelena silaza od kukuruzaMoze ali nije to to. Secka isecka kako treba i sabije više. I traktor ispod 100ks nema tu sta da traži.
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Koliko sam ja upoznat nema razlike.Znaci nozevi nista ne znače na kvalitet i očuvanje ispod folije?
Motorna testera i gasJa sam tako ove godine najebao sa ovsom od metar ipo u senazi. Kad ga urola kaisara kru mu **greška bala 1000 kila ima kao beton,ne mozes razmotati da si bog isus.
Ja imam krone 130 i uradio sam vise od 1000 bala senaze bez problema. Sto se tice opterecenja, teze joj je u kukurzovini nego u senazi. Senazu nabijam u crveno bez problema, a kukurzovinu maksimalno na dvojku pocne da mi proklizava kardan...Znaci ja sa mojom krone kr 125 letva lanac vezivanje mrezicom mogu slobodno da radim?
To sam gledao,sad je 38k+pdv, koliko su stare, koliko su ispresovale bala? Dal su zadovoljni?Koja maschio točno,po cijeni bi rekao entry model,letva lanac sustav..kod mene su dvije 266 extreme nove kupljene,33k+pdv,na remene,bale su ko kamen..