Rolo balirka.

Znaci nozevi nista ne znače na kvalitet i očuvanje ispod folije?

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Znaci ja sa mojom krone kr 125 letva lanac vezivanje mrezicom mogu slobodno da radim?

Kolko treba da bude suvo u procentima? Sve je to remontovano radi kao sat. Ne mora to da se nabija dok nesto pukne jbg..

Balu nabijam koliko god može da se nabije.Masu ostavim da se osuši na 50-60% i gas.Ako se ne nabije dovoljno mučim muku kod transporta a i kod motanja.

Znaci ja sa mojom krone kr 125 letva lanac vezivanje mrezicom mogu slobodno da radim?

Ja imam krone 130 i uradio sam vise od 1000 bala senaze bez problema. Sto se tice opterecenja, teze joj je u kukurzovini nego u senazi. Senazu nabijam u crveno bez problema, a kukurzovinu maksimalno na dvojku pocne da mi proklizava kardan...

Koja maschio točno,po cijeni bi rekao entry model,letva lanac sustav..kod mene su dvije 266 extreme nove kupljene,33k+pdv,na remene,bale su ko kamen..
To sam gledao,sad je 38k+pdv, koliko su stare, koliko su ispresovale bala? Dal su zadovoljni?
Mchale je oko 50k+pdv, ili
Claas,Krone,Kubota

Obojica su prešli sa 20+ godina starih balirki na nove,kažu preporod što nema non stop šarafljenja,štopanja,i nikad nisu znali koliko će uspjeti izbalirati.
ja da kupujem novu uzeo bih krone comprima ili kuhn vb seriju.
Ali cijene su da se smrzneš.
Edit: i Vicon 5216 bih uzeo u obzir;)

Poslednja izmena:
Ne znam,ja sam samo video oglas pa poslao poruku.Čovek me zvao pa mi rekao da je bap tako samo obradu kredita treba platiti sada.
Uz povraćaj pokrajine 2 mil ili republike 1,5 mil opet skupo.
Imaju modele Entry te su jeftinije dosta.
Koliko ks treba za ovu 266? Piše na sajtu 70-90 ali u praksi...?

Ako nema sečku dovoljno je 100ks ali to je meni baš skupo.Pre bi se odlučio za Crone Comprima, takođe skupo ali je presa baš dobra.

Valjda za sve ja sam za extrem 266 pitao.
U suštini skuplje su nego u Hrvatskoj za 3000+eu bez popusta.
Idem ovih dana za RO ako bude radno raspitaću se.

Matiću piše u specifikaciji:
Uvlačni rotor HTC sa 13 noževa (dužina sečke 77mm).
Da li recimo može da se isključi opcija sečenja ili ukloni ako neće da se radi sa njim ili se nema adekvatan traktor?

Nazad
Vrh