Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od 15 do 20, zavisi od sabijenosti...Колико малих бала сламе може стати у једну ролку тј рол балу преса је Велгер велика по прилици не знам ознаку,и колико кошта по бали да се довезе кући?
Raspali smo jednu pa balirali u mestu i slazem se predhodnim postovima. Izmedju 15-20 bala u zavisnosti od sabijenosti.Колико малих бала сламе може стати у једну ролку тј рол балу преса је Велгер велика по прилици не знам ознаку,и колико кошта по бали да се довезе кући?
Sat je nov stavljen od 0do400bariKupi drugi sat
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nema struje nabijam pritisak preko hidraulike zato sto nema kuke koje drze vrataIma li i neke struje ka satu ili je mehanička veza od komore ka satu?
Kod mene je problem kad krenem da presujem nabijem pritisak na nekih 50 i onda presujem on krene da popusta ja opet rucicu povucem i vratim na 50 ali uopste nedize skalu kada se puni balaTakav sistem je i kod mene na Wolagri.Nema zaključavanja komore već sve ide preko klipova, obavezno moram da rasteretim creva kada zatvorim komoru inače nabija do besvesti da prepuni komoru i ne možeš da je isprazniš posle.