Rolo balirka.

Sirova i neotesana, tipično Ruski zdeljano. 🤣
Za te pare može da se uzme veoma ozbiljna polovna presa, to je neko moje mišljenje a ko šta voli to kupi.

Zato sam i rekao uz neki konkurs i povrat pdv-a izacice povoljnije nego neka polovna izcakana. Razmisljam na glas nisam jos nista odlucio. Samo znam da ce muka da me hvata kad krenem po placevima da gledam polovne, sto vec imamo na predhodnoj strani od kolege deksa. Nemamo svi iste zeluce.

Ne ispada ništa napolje, sve ostaje u bali.
Odeš u Kaonik ili V.Šiljegovac, kod Ace i Mila Ljubinog imaš 500 presa i ako tamo ne nađeš odgovarajuću nećeš nigde.

Ljudi, u cemu je fora kod sirokog pick-upa?
140-150cm mislim da bi meni bio ok.
Sire redove necu praviti sigurno, dva prolaza balerinom imam red od 100-120cm.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ljudi mislim da sam vec pisao al ajde opet ako neko razmislja o novoj presi neka uzme u razmatranje one MASCAR (mislim da je tako naziv) imao sam prilike da pratim par godina jednu, za 3,4 godine je nabalirala sigurno 20 i kusur hiljada bala koje cega, nije stala ni jednog momenta, manjali su kanap i samo gas a vozilu su je i normalni i nenormalni.

Prva presa 100 cm pik ap i u knap je bila za vecim kombajem heder 5 m u sustini bitno je da ima one vile pozadi kod slamotresa onda skupi otkos ide bez problema a bez toga u knap al kupi sve .
Druga presa 120 cm pik ap tu vec prostora ima i veca usta bolje guta pogotovo seno ako malo iskrivi otkos majstor koji kupi
Treca presa sirok pik ap al usta opet 120 cm kolika je bala ,lepse pokupi seno pogotovo ako se lose pokupi pa jos automacko vezivanje signalizacija u kabini nema okretanja samo gas ,pa rampa nema vracanja unazad da izbaci balu ,pa dva kanapa brze vezivanje itd itd e sad da je jos mrezica i bingo to je to.
Moje misljenje i iskustvo mi kaze za neko prosecno gazdinstvo presa na valjke velger rp 12 ili tipa krone sa precagama jedan kanap ako moze 2 , 120 cm 120 cm komora i uzani pik ap je savrsena za neke osrednje pare.

Kada već kupuješ gledaj bar da ima mrežicu.Ostale stavke drastično dižu cenu kao i sama marka prese gde su neke totalno precenjene za ono što nude.

Ja 98 posto baliram samo lucerku, I tu ne vidim manu uzanog pick up-a...
Dragan.kovačev za te pare uz neki konkurs ja bi pre gledao mascar ili maschio, oko 16 hiljada su bile, sad ne znam. Al su bar prese kako valja...

Nazad
Vrh