Rolo balirka.

Ako ne grešim mascar je milurović ugrinovci, a maschio ovi što zastupaju claas

Maschio je na valjke to mi je druga opcija. Ima jos jedna presa u tom rangu precke lanac, 120x120 fixna komora, 190 pikup hidro, rampa. Isto bila 16000e Ursus z543/a hvale se na jutube da rade sa njom lepo.

Maschio entry 120x120 je letva lanac... Kupio drugar lane u almexu...
Skoro su iste prese, a opet skoro iste sa mojom carraro... Sve to talijani rade na isti kalup...

Današnja rabota, strašno neravno, mora polako.Vezivanje još uvek ne ide odgovarajućom brzinom, zapinje i koči ponekad, još koja desetina bala da se sanduk za mrežicu očisti od rđe i mislim da će vezivanje biti za maks.10 sekundi.

Muči se jadan. 🤣 Jeste velik ali mi je sa njim milina da radim plus ima sve potrebno za neometan rad prese dok bi na 577 morao dosta stvari da dogradim i doradim da bi mogao a to mi se nikako ne radi.Doći će mali zeleni ako sve bude u redu da bude glavni za rad sa presom a do tada ide ovaj.

Muči se jadan. 🤣 Jeste velik ali mi je sa njim milina da radim plus ima sve potrebno za neometan rad prese dok bi na 577 morao dosta stvari da dogradim i doradim da bi mogao a to mi se nikako ne radi.Doći će mali zeleni ako sve bude u redu da bude glavni za rad sa presom a do tada ide ovaj.
Jel taj zeleni toliko dobar, da mora i mali zeleni? Ne može mali crveni, plavi, žuti :haha: ?
Ili taj zeleni jedini ima žutu ručicu.

Nazad
Vrh