jovanlakovic
Član
Pozdrav Dobrincanin.Jel bila skupa presa.Planiram da kupim istu.Da li si vec radio sa njom?Zadovoljan?Ljudi gotovo je danas je pazareno. Odlucio sam se za rp202 verovatno da jesam malo preplatio ali sta je tu. Isao sam na 3 mesta gledao sam rp200. Prva je izvarena i izudarana rastali se za sitne pare 6000e sam davao. Ne zna nista oko nje,upalio je jedna minut na prazno i kao to je to proba je zavrsena nema vise. Kod ovoga kada sam otisao,covek oterao na njivu u sred podneva i uradio 30 bala sa njom predamnom i objasnio mi sta i kako ide i kako presa radi.
E sada zasto sam se ovako na brzinu odlucio za kupovinu. Dogovorim sa ciganima da radimo slamu u sredu 1800-2000 bala 15 din po bali hrana i pice koliko kod mogu da pojedu i popiju. Dolaze juce bahato bezobrazni nece da rade ispod 20 dinara,kazu mi jebes dnevnicu od 4000 dinara,nece oni da rade za te pare...i tu se naravno posvadjamo uzmem pare i kupim prvo sta mi se svidelo. Godisnje su kod mene zaradjivali oko 100000 dinara,vise u dvoristu necu da ih gledam.