CetojevicM
Član
Pametno, radis sam kad hoces i koliko mozes.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko znam za te sa nozevima treba ~120ks... ja do sad sa jd540, nakucao preko 500 kom, svojih 40 i ostalo usluge...Ja sam iz svih tih razloga presao na Rolke jos pre 4 godine i DUSU ODMORIO.Sve sam odradis,pokosis,rasturis,ograbis,izbaliras a mozes sam i doterati.
U prevoz idem sa par traktora i prikolica cisto da bi brze islo.
Ja sam sa mojom fiatagri hesston 5650 bio zadovoljan do sada.Ali to je balirka ipak za neke manje povrsine,da kazemo kome treba 100-200 rolki godisnje.Za sledecu sezonu cu uzeti neku ozbiljnu masinu sa nozevima.
P.s cestitam na kupovinu,da te dugo sluzi!
S kojim traktorom teras jd 540?Koliko znam za te sa nozevima treba ~120ks... ja do sad sa jd540, nakucao preko 500 kom, svojih 40 i ostalo usluge...
Kako se kreće cena tih presa?Ja sam se ove godine ponovio sa Sipma PS 1221. Poljakinja,licenca Krone, kombinacija valjaka i letva-lanac, fiksna komora, 120x120 bala, vezivanje na mrežicu ili manilu. Drugar iz sela je uzeo Metal-Fach na valjke, sva ostala oprema kao kod mene i pravi mu problem sitna i suva slama. Tako da ko hoće da balira u podne nek preskoči valjke. Uradio sam dosad oko 400 bala i suve i zelene mase i jako sam zadovoljan. Ovde kod nas ne možeš naći majstora za prese tako da mi je nova bila bolja opcija. Videćemo isplativost za par godina. Inače, oko 90% ljudi u selu je prešlo na rolbale. Gotovo da se ne mogu videti male bale po njivama.
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk