majkan91
Član
5000 iz Bogatica, ima covek jos rp 200,dve clasove i jednu kronovu..
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5800 e sa prevozom ,presa se nalazi u Prnjavoru kod Sapca ,i na oglasa polovni automobiliKoja je cena te RP200
Kakva je rolo presa fort 21 junior, zna li se sta? Bale su valjda 110x110 ili 120x100 ne znam ni ja. Kakav je to kvalitet i cija je presa? I koliko manje stane u nju od bale 120x120?
[/QUOTE
Neko? Nesto?
Jeli kod Raše iza tehničkog pregleda doteruje iz Francuske,Mani se kanapa gledaj neku sa mrežom .Ima dečko na kupujem prodajem prodaje kataloge kupiš sve piše ili nađeš na internet5800 e sa prevozom ,presa se nalazi u Prnjavoru kod Sapca ,i na oglasa polovni automobili
Prvu rolo presu sam kupio od Raše kao i silo kombajn pred prosle god obe masine nisam ni gledo preko tel dogovorili cenu sve je bilo kao sto je rekoJeste kod Rase ,presa mi deluje ok i on ko kupac problem sto na njoj nema mrezica a on ne zna da je postavi pa sam moram da lupam glavu
Sirina Pick-up presa ? koji brzina ides ?Do nekih 12h sam balirao, dosta živa slama, još nije pokisla i nema problema sa motanjem i vezivanjem ... Ako nekom znači ko ne može da se odluči između sistema rada prese, ova je letva lanac...
Ja sam danas pred kisu radio sveze ovrseni tritikal i dobro je radila, bas dobro zbila bale.Kod mene vec danima nema kap rose.Najebah sa slamom....