Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Negde sam procitao da ce motor u Srbiji biti posmatran kao rezervni deo isto kao u Nemackoj tako da nece biti problema oko toga... Trebalo bi da taj propis stupi na snagu ovog leta. Mislim da sam tu informaciju video na nekom forumu o automobilima
To bi bilo sjajno ali koliko je tacna ta infomacija..

Pa pričalo se da ćemo dobiti 1000 evra za akcije pa ništa. Što se tiče broja motora sada su uveli da se piše samo kodna oznaka motora osim kada se nešto menja onda se piše ceo broj, gluposti al štačeš.

Мислим да је пре две, три недеље Окановић нешто причао баш о томе да ће мотор бити резервни део. Једино шта ће гледати да ли је такав тип мотора фабрички уграђиван у тај тип аутомобила. На фазон ако у југа иде мотор од 900-1300цц фабрички то ће бити главно, а типа буџени мотор од Алфе ули неког таквог аута неће признавати.

Poz ljudi, jel registrovao neko T40 ili stariji traktor; jel traze da radi brisac na primer na tehnickom?

Sredili smo instalaciju, stavio kabinu (pravim krov jos), montirao zadnje staklo; treba da montiram rotaciju retrovizor, popravim sirenu...

Sve zavisi od tehničkog do tehničkog. Ja sam sad bio sa 82kom i nisu ništa gledali, samo da bude sve kompletno i da bude fotogenican. Tehnički sa polisom 8000 za traktor i oko 7000 za prikolicu + još 5000 ako se radi prevod.

Imam jedno pitanje. Da li ću biti sankcionisan od strane policije ako budem vozio neregistrovan traktor do tehničkog pregleda gde bih uradio tehnički i registrovao ga? Ili moram da ga stavim na šlep? Imam jedno 6-7 km da se vozam do samog tehničkog.

Imam jedno pitanje. Da li ću biti sankcionisan od strane policije ako budem vozio neregistrovan traktor do tehničkog pregleda gde bih uradio tehnički i registrovao ga? Ili moram da ga stavim na šlep? Imam jedno 6-7 km da se vozam do samog tehničkog.
Ja sam pre koji dan vozio 18km do tehnickog i niko nista, prolazili pored mene nista.
Na homologaciju isto isao, i nije bilo problema
E sad opet ne gladaju svi isto, razlicita pravila po opstinama.

Dare nisam ga ni vozio nigde bas zato sto je bio neregistrovan. A evo Brankovic moze da ti potvrdi da u zadnja 4 meseca sigurno nema gde ih nema, po dan i noc. Cak ima i ovih iz interventne. Pregledaju sve po kolima i zaustavljaju svakoga. Ne bojim se ja njih ali sto da rizikujem ako ne moram. Stavim ga na slep i zavrsim sve sto mi treba. Bolje da platim za slep nego njima da dajem pare.

Nazad
Vrh