Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Vučkovića. Prijavimo šta sve treba registrovati pa oni odrede datum a mesto , za Golubinčane je poligon stara ekonomija na ulasku u selo od Stare PazoveKolege sa teritorije staropazovačke opštine, gde i kad registrujete mašine? Meni rekoše pre godinu dve da više neće izlaziti na teren iz ams-a. I tako vozi se neregistrovano za sad
Da, to mi je rekla u oktobru 2020 da me je ubacila u kovertu pa kad se nakupi dovoljno da organizuju zvaćeKod Vučkovića. Prijavimo šta sve treba registrovati pa oni odrede datum a mesto , za Golubinčane je poligon stara ekonomija na ulasku u selo od Stare Pazove
Svaka cast kod nas pecaju svaki dan svaki izlazak na javni put je rizican i skup sport.Nego jel imate informacija o ovom prepisu na dva svedoka ovde jos nistaKolege sa teritorije staropazovačke opštine, gde i kad registrujete mašine? Meni rekoše pre godinu dve da više neće izlaziti na teren iz ams-a. I tako vozi se neregistrovano za sad