Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Kako je uspeo da dobije ovakvu tablicu?
Ili je samo isekao...

Screenshot-20220708-081756-Tik-Tok.jpg

И оде на технички и они кажу не може мораш нову таблицу по нашем закону ако је и пробушиш за шраф таблица се сматра уништеном.

To jeste moguće ali čovek se zaista potrudio da označi svoj traktor kulturno. Oznaka je čitljiva, osvetljenje je tu, tablica je na mestu gde je proizvođač predvideo itd.
Da je ostavio u formatu kakvom je bila, smetala bi mu za otvaranje stakla, virila preko krova i ovo osvetljenje je ne bi pokrilo kako treba. Po meni, ovo je super ideja i treba je uvrstiti u zvaničnu ponudu tablica, kao što za automobile postoji kvadratna i pravougaona.

Ја сам питао али тренутно имају проблем по којој бази података да раде као то им је највећи проблем. Мада ми је из једне агенције власник рекао само одради технички, а остало ћу ја.

Мислим да за пољомеханизацију нема одређен рок. Али ипак провери у агенцији.
Да допуним ја сам за комбајн правио уговор у Фебруару,а тек у Јуну га превео на себе и регистровао.

Poslednja izmena:
Ja prikolicu uzeo pre dve god i pravio ugovor ali jos nisam prevodio jer neprolazi takva na tehnickom,moram prvo remonta kad ce ebem ga,kad stignem

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kolege sa teritorije staropazovačke opštine, gde i kad registrujete mašine? Meni rekoše pre godinu dve da više neće izlaziti na teren iz ams-a. I tako vozi se neregistrovano za sad

Kolege sa teritorije staropazovačke opštine, gde i kad registrujete mašine? Meni rekoše pre godinu dve da više neće izlaziti na teren iz ams-a. I tako vozi se neregistrovano za sad
Kod Vučkovića. Prijavimo šta sve treba registrovati pa oni odrede datum a mesto , za Golubinčane je poligon stara ekonomija na ulasku u selo od Stare Pazove

Svaka cast kod nas pecaju svaki dan svaki izlazak na javni put je rizican i skup sport.Nego jel imate informacija o ovom prepisu na dva svedoka ovde jos nista

Ništa ni kod nas...kao priča se, ali zvanično još ništa.Meni jednoosovinka visi u vazduhu.Pre neki dan dan terao neka drva i mislim da je falilo 3 sec da me zaustavi, ali me zaustavi...beše neka gužva, pa je odustao...

Nazad
Vrh