Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu bile nekad registrovane ili je sad prvi put?Drugar moj je registrovao dve prikolice na dva svedoka, sve kulturica i legalno....
Kupio sam jednu prikolicu pre 12 godina nisam je preveo jer su vlasnici preminuli a naslednik je u inostranstvu i ne dolazi nikad vise.Imam i staru tablicu ali nemam saobracajnu tako da jos malo cekam kako ce se razvijati.Malo je koristim mozda dva puta godisnje ali sam hteo da regulisemAko su bile registrovane i ne može na dva svedoka... Piše sve u uredbi, ili kako se već to zove...
Tako je mene izaslo za novu tablicu,nalepnicu i saobracajnu jos u julu. Za drugi traktor i prikolicu koje sam imao nove tablice,sve to ukupno 27000 din. Znaci za 2 traktora i prikolicu je izaslo 27000 dinKoja je cena tehnickog pregleda kod vas?
Ja registrovao moju traktorsku prikolicu pre par dana. Tehnicki pregled 8.000 dinara. I sad mi jos treba da uplatim nove tablice, saobracajnu dozvolu i nalepnicu. Mislim da ce me izaci 13600 din ukupno kako mi rekose.
Isto toliko i za traktor.
A za automobil kosta 3070 dinara na istom tom mestu!!
Auto sam platio 7500din (Max tehnički je valjda ~6100din država propisala a ostatak je "priprema dokumentacije")Koja je cena tehnickog pregleda kod vas?
Ja registrovao moju traktorsku prikolicu pre par dana. Tehnicki pregled 8.000 dinara. I sad mi jos treba da uplatim nove tablice, saobracajnu dozvolu i nalepnicu. Mislim da ce me izaci 13600 din ukupno kako mi rekose.
Isto toliko i za traktor.
A za automobil kosta 3070 dinara na istom tom mestu!!
A sta bi sa onim vracanjem para za osiguranje niko vise ne spominjeKod mene putnička vozila 5500.