Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Drugar moj je registrovao dve prikolice na dva svedoka, sve kulturica i legalno....

Ја сам питао за приколицу и кажу стрпи се имаш две године форе, као нису још добили сва упутства на који ће начин ићи регистрација. Мада ми један рекао уради технички и остало ћу ја одрадити, али опет је споран технички јер не знају како да одраде баш због тих некомплетних упутстава.

Palamude... Tehnički se radi ko i uvek, moraš biti ispravan, kočnice, svetla, trougao, broj na šasiji, pločica, isto ko i da je već registrovana... Razlika sad nego što je bilo pre deset godina je što izjavu ne overava u supu, već kod notara, pa to sve nosiš u sup...
Znači sam tehnički pregled se po ni čemu ne razlikuje od uobičajenog, samo procedura eto u toliko što je notar sad glavni za potpis izjave...
Bio sam svedok pa sam upućen u ceo tok dešavanja..

Al to ti je sve do tehničkog pregleda... Negde može kamionka da, se registruje kao poljoprivredna, negde neće da, se petljaju sa tim...

Ako su bile registrovane i ne može na dva svedoka... Piše sve u uredbi, ili kako se već to zove...
Kupio sam jednu prikolicu pre 12 godina nisam je preveo jer su vlasnici preminuli a naslednik je u inostranstvu i ne dolazi nikad vise.Imam i staru tablicu ali nemam saobracajnu tako da jos malo cekam kako ce se razvijati.Malo je koristim mozda dva puta godisnje ali sam hteo da regulisem

Koja je cena tehnickog pregleda kod vas?

Ja registrovao moju traktorsku prikolicu pre par dana. Tehnicki pregled 8.000 dinara. I sad mi jos treba da uplatim nove tablice, saobracajnu dozvolu i nalepnicu. Mislim da ce me izaci 13600 din ukupno kako mi rekose.

Isto toliko i za traktor.

A za automobil kosta 3070 dinara na istom tom mestu!!

Ja registrovao moju traktorsku prikolicu pre par dana. Tehnicki pregled 8.000 dinara. I sad mi jos treba da uplatim nove tablice, saobracajnu dozvolu i nalepnicu. Mislim da ce me izaci 13600 din ukupno kako mi rekose.

Tako je mene izaslo za novu tablicu,nalepnicu i saobracajnu jos u julu. Za drugi traktor i prikolicu koje sam imao nove tablice,sve to ukupno 27000 din. Znaci za 2 traktora i prikolicu je izaslo 27000 din

Auto sam platio 7500din (Max tehnički je valjda ~6100din država propisala a ostatak je "priprema dokumentacije")

Traktor/prikolica 3500din
Kombajn 6000din + polise naravno na sve

Lopinja kako gde ko stigne. Za čega imaju najviše posla za to je uvek najskuplje po običaju.

Zmaj prikolica sa novom saobracajnom i tablicama oko 11000din

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nazad
Vrh