Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Ljudi nemojte se ljutiti na nas koi radimo na tehničkom pregledu. Jer i nas ima ko kontroliše i zafrkava da samo znate kakve su kazne za nas. A što se tiče poligona ne može se raditi na bilo kom platou ili u nekoj zadruzi koja ima pistu već poligon mora biti u vlasništvu tehničkog pregleda. Isto važi i za auto škole.

Naravno,nisu krivi tehnicki pregledi,kriva je marva iz Agencije za bezbednost saobracaja. Neko levo smetalo koje je dovedeno tamo preko babine linije i onda da pokaze kako nesto radi uzme i izmislja budalistine i jebe ovaj blesavi narod.
Kao i za automobile,trazi da ti radi perac na zadnjem staklu,a sto ce da ti ispadne kugla i ubijes nekog to nema veze.

Ljudi nemojte se ljutiti na nas koi radimo na tehničkom pregledu. Jer i nas ima ko kontroliše i zafrkava da samo znate kakve su kazne za nas. A što se tiče poligona ne može se raditi na bilo kom platou ili u nekoj zadruzi koja ima pistu već poligon mora biti u vlasništvu tehničkog pregleda. Isto važi i za auto škole.
Ово не пије воду јер код нас ни једна ауто школа нема свој полигон, а знам да ни технички прегледи немају своје полигоне па ипак раде техничке прегледе на призмама,а нису њихове призме?

20 km/h je granica gde ti ne treba registracija, a ne tehnicki. Dovoljno je da stavis trougao i da si tehnicki ispravan. Dobar deo kombajna je bio ogranicen na 20 km/h i nikad nije bio registrovan, ali je morao da ima nalepnici TUV.

Ne mora bas biti u vlasnistvu napravi se ugovor o zakupu iscrta se i resena stvar.Ako u Srbiji nema resenja onda je vec problem

Ово не пије воду јер код нас ни једна ауто школа нема свој полигон, а знам да ни технички прегледи немају своје полигоне па ипак раде техничке прегледе на призмама,а нису њихове призме?
Ako je tako to je super što govori da sve zavisi od inspekcije koliko su fleksibilni.

Kolega paor je objasnio..
Mnoge i to zamisli razvijenije od nas… a za prikolice i cisterne da ne pricamo.. a gle cuda imaju vecu bezbednost nego kod nas… ove stvari se izmisljaju samo da se uzmu pare, a sve pod firmom eu zakoni…
Sta je odgovorio? Tehnicki se radi u svim drzavama,u nekim tipa De,A,FR, se radi i na prese,cisterne,prikolice. I nemas pojma kakav tek oni imaju kriterijum da bi prosao tehnicki pregled. Kada sam kupio prikolicu koja nije imala tehnicki morao sam da ga uradim preko vlasnika tamo da bi je mogao voziti kuci,sajla je bila oguljena pola cm,i oborili su je na tehnickom.Da ostalo ne pricamo. I naravno placa se iako si oboren i tako svaki put.
Da me ne shvatis pogresno,da poredim njih i nas,jer smo dva svijeta,i mentalno i materijalno,mentalno u pozitivnom bar vecina,materijalno u negativnom,ali kad napises nesto onako,to jednostavno nije tacno.

Nisi u pravu ali nema veze.. zena mi je iz Slo nekadasnje jugo republike nebi verovao koliko je olaksano zivljenje kod njih… covek sa 20 krava je gospodar svemira… i ne nemaju tablice na cisternama od 10.000 litara i najnormalnije se vozaju i kroz grad.. a da be kazem da su stale sa 30 krava pored trotoara trapovi za silazu pokraj vrtica i ostalo… nisam lupio bzvz znam sta kazem.

Nazad
Vrh