Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Kakva je procedura za registraciju i tehnicki pregled prikolice na nove tablice koja je registrovana ali nema plocicu? Da li mora nova plocica? Ko je stavlja? Ko ukucava brojeve?
Moja zmajevka nema pločicu a ove godine odradjen tehnički pregled i dobila nove table u SM. Tako da očigledno sve može, ako neko hoće.

Ne vidim potrebu za plocicom ako se regularno vidi br sasije i ako su svi podatci citki u Saobracajnoj. Na plocicu insistiraju jedino ako se ne vide podatci u saobracajnoj i ako neki od podataka fali (godište, nosivost...) ako imaš sve mislim da će proći tehnički bez brige.

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

U cemu je razlika izmedju velikih i malih trouglova za spora vozila, vidim da se prodaje svasta? Gde uopste dolaze ti mali trouglovi i da li su po zakonu?

Ja sam za yto sad na prošlom vašaru uzeo neki manji, onaj veliki stvarno nemam gde da montiram a da mi ne smeta... Gledam da mi sve sija i šljašti, i noću sam dobro uočljiv, al taj trougao nisam hteo da montiram na mali traktor pa da sam još ovoliki..

Na prikolice, Boga oca i kombajn uspeo sam da ih namontiram bez problema.Na najmanji i najveći traktor nisam jer nema mesta a da ne smeta.

Na ostavinskoj raspravi od oca sam nasledio prikolicu Crvena zastava (Kosovka) , za koju ne znam da li je ikad bila registrovana (nemam tablice ili saobracajnu) ali imam sve papire , račune , otpremnicu itd. Prikolica ima i originalnu pločicu. Koja je procedura da se ta prikolica registruje?

Na prikolicu mogu da namontiram i veci trougao, a na traktor da stavim manji, ne ide, ne znam , videcu jos

Папире од оставинске, рачуне и правац у агенцију и види како се шта може. Тамо кажи не знаш где је саобраћајна нисте могли да је нађете, а таблица је отпала имаш само рачуне и папир од оставинске да је теби припала.

Na prikolicu mogu da namontiram i veci trougao, a na traktor da stavim manji, ne ide, ne znam , videcu jos
Ја сам ставио оне мале на тракторе оне велике немам намеру да качим јер сметају. На приколице су ми велики троуглови и да су већи били би одлични да се виде што боље. Ако буду је.авали на техничком само ћу окачити, велики преко малог док, не прођем.

Na ostavinskoj raspravi od oca sam nasledio prikolicu Crvena zastava (Kosovka) , za koju ne znam da li je ikad bila registrovana (nemam tablice ili saobracajnu) ali imam sve papire , račune , otpremnicu itd. Prikolica ima i originalnu pločicu. Koja je procedura da se ta prikolica registruje?
Probaj u policiji da proveriš prema broju šasije i vlasniku da li je bila registrovana. Ako jeste, izdaće ti potvrdu i sa njom ideš na tehnički.
Ako nije bila nikada registrovana, bez obzira na sve papire koje imaš, moraćeš da je voziš na ispitivanje. U prevodu, registracija je skoro nemoguća.
Ja sam pre dve godine kupio prikolicu i objasnili su mi tako, da ako nije nikad bila registrovana bolje da ne gledam jer verovatno neće ni moći. Npr ova koju sam kupio, bila je reg ali nije pisala masa praznog vozila. Na jednom tehničkom su me terali da je vozim u amss da se utvrdi masa, na drugom su pristali da je urade ali sam morao da ugradim svetlo za tablicu i veliki trougao. Prikolica je bila FAK Loznica od 3,5 t.

Zvao danas tehnicki pregled u Vilovu, "Zare",, da predjem traktor i prikolicu, novina je da od ove godine na poligonu njihov radnik proverava kocnice i traktora i prikolice, tj kako on kaze zaleti se i mora da blokira i leva i desna, posle to radi i sa prikolicom, koja ima kocenje preko vazduha, rece ako to ne radi kako sam ti rekao nemoj ni dolaziti

Код нас ни један технички не ради комбајне кажу немају полигон. Сада морам ићи у Б.Д.Поље, Куцури, Фекетић или Кулу па који идиотизам мајко мила, а мислим да ни тракторима не раде технички.

Imam isti problem a svaki da su mi ispred nosa samo jos da me kazne.Boze moja Vojvodino ispada da 50% nece biti tehnicki ispravno,za ostatak Srbije vec i ovako je bilo na toj granici mogu da zamislim tek sada

Nazad
Vrh