Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Tehnički mesec dana, a ugovor važi pa važi samo što si u obavezi da za 15 dana platiš porez na prenos apsolutnih prava, bar je pravilo, ali ako prođe i više meni nisu pravili problem

сад видим да ми саобраћајна од трактора пре пар дана истекла,колико се ту чека на нову

Meni istekla na autu,pa mi rekli da ako ne idem preko granice ne moram da menjam, valda vazi isto i za traktore jer ove nove saobracajne(od pre godinu- dve nemaju rok vazenja).

Za auto sam dve godine dobijao potvrdu a prošle godine sam morao da menjam .Sada važi do 2099.

Jutros zovem da zakazem tehnicki na mestu gde radim godinama za dva traktora i prikolice, kaze vise ne rade posto nemaju poligon... U Somboru ostao samo AMSS da radi tehnicki za traktore... Tako da proverite sa vasim tehnickim pregledima na vreme da li jos uvek rade poljo masine ili ne.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Meni istekla na autu,pa mi rekli da ako ne idem preko granice ne moram da menjam, valda vazi isto i za traktore jer ove nove saobracajne(od pre godinu- dve nemaju rok vazenja).
речено ми да се мења стара саобраћајна регистрација остаје трајна

речено ми да се мења стара саобраћајна регистрација остаје трајна

Za auto sam govorio, vratili mi staru bez ikakve potvrde,dobio novu nalepnicu i kazu ako hocu preko onda treba da menjam ili za 4 godine pošto joj tada izlazi kao 10 godina,a na njoj pise da je izasla 23.01.2021. Zivkali par brojeva pre toga i na kraju mi ovako kao što sam napisao uradili. Možda je za traktore drugacije.

Usmeno sam kupio jednu trajno registrovanu traktorsku prikolicu. Ima staru saobracajnu izdatu 2005 godine sa podacima o prikolici, vlasniku, kao i tablice na prikolici.

Da je prevedem na mene, osim ugovora i potpisa kod notara, sta moram da uradim? Da li mogu promeniti vlasnistvo i uzeti novu tablicu i novu saobracajnu bez tehnickog pregleda?

Znaci da posaljem vlasniku saobracajnu i stare tablice, da on ode u sup i odjavi je, pa zatim da napravim kupoprodajni ugovor i da je odvezem na tehnicki pregled, i tek ako to sve prodjem, mogu dobiti nove tablice i novu saobracajnu... veselo.

Kada završiš kod notara i platiš porez u upravi prihoda ti si vlasnik. Ali bez tehničkog pregleda ne možeš dobiti tablice i saobraćaju na tvoje ime.

Saobraćajnu i tablice možeš da odjaviš tu kod tebe jer je to omogućeno od početka pandemije.Otiđi na tehnički pregled i sve će ti biti jasno.Porez na prenos se ne plaća za poljoprivredne mašine, čisto da napomenem.

И не мораш таблице да враћаш враћа агенција преко које региструјеш.У истој ситуацији сам направио сам купопродајни уговор,технички и агенција одради све и ја имам старе таблице и саобраћајну још су и општине различите.

Nazad
Vrh