Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo to. Izčitao sam ceo pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima i nigde se ne spominje led svetla ili bilo šta u vezi led rasvete na vozilu...Led svetala nema ni u jednom pravilniku kod nas pa se jednostavno iživljavaju nad ljudima i tumače kako ko hoće.
moraju biti iste sare i ista marka po osovini, prave problem za to.Otprilike tako ispada... Kako tretiraju gume na prikolicama? Jel moraju biti iste sare ili samo dimenzije gledaju?
Npr na imt-u imam prednje razlicite gume,hoce praviti problem?
Upravo to. Izčitao sam ceo pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima i nigde se ne spominje led svetla ili bilo šta u vezi led rasvete na vozilu...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Traktori koji idu brze od 30 km/h nisu obavezni da nose trougao. Danas tako dva traktora uradio.
Ide 32km/h sa gumama 12,4 na 2250 obrtajaJel ferguson može da ide brže od 30 km?
Tako kaže onaj pred školomNe moze toliko na tim obrtajima, trebale bi gume 14,9-28 ili 12,4-32 ili menjac od 542 da bi isao odprilike toliko
Sat ispravan!!Pokazuje vise ili sat za obrtaje manje![]()