Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti nisi tehnicki ispravan ako ne prodjes tehnicki pregled i nemas dokaz. To je dobro dok se narodna milicija ne navikne pa pocnu dolaziti svaki danImam 6 vozila koja idu u saobrcaj i tehnicki su mi ispravne i ne palniram im placati da bi mi dali njihov beli papiric,isplativije je pocastiti policajca i teraj dalje.
Ja uradio tehnicki za traktor i prikolicu, 3000din i 2500 dinara +osiguranje 4500 dinara za traktor od 85ks.Sto se tice slova na tablici, kod mene ima tih slova ali posto je trajna registracija kazu nema veze. Bila guzva na tehnickom, puno zakazanih traktora. Ljudi rade tehnicki jer je milicija pocela da kontrolise.Manji problem kod kazne je novčani iznos. Ja sam iskusio. Evo imam zabranu 3 meseca za traktor i 6 poena![]()
btw Sreo sam u gradu tog policajca što mi je pisao prijavu. Dečak vozi strašan krš od automobila. Branik razlupan, od maglenke ostala samo rupa... Baš me zanima ko će da ga kazni. Realno, on nema ispravne uređaje za osvetljavanje puta. To se tako zove. O kočnicama i luftovima na trapu mogu samo da nagađam.
Ovi kojima ističe saobraćajna verovatno će dobiti papir za još dve godine, kao za auto, osim ako na tablici ima ČĆŠĐŽWY...