mindjušar
Član
Otišla je diskusija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta sam ja napisao?Ma kakvi 10.000,moj je bio prosle godine registrovan na nove tablice i tad me je sve skupa kostalo 10.200,sad u aprilu odem na produzenje u istu agenciju izracunase mi 10.600,ja se iznerviram i odustanem i ne produzim je,i evo sad se razmisljam da li da odem ovih dana i dam oko 14-15.000,jer sad ponovo mora platim i tablice zato sto je istekla vise od mesec dana,pravdali mi poskupljenje kazu da je polisa drasticno poskupela.Jednostavno pljacka sto se kombajna tice jer radi prakticno 1.mesec u godini,a stavili ga u kategoriji radnih masina pa se registruje kao i auto sa datumom na nalepnici.
A jel ti traktori imaju librice?A da li bih mogao da registrujem traktor sa dva svedoka, kod mene je 4 godine i imam samo saobracajnu dozvolu. Na koji nacin dokazujem da sam u njegovom vlasnistvu 5 godina?